Suka bliadź
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Suka bliadź
mojsze100 napisał/a:
Wypierdalać z nimi prosto na front ... I to DHL paczką ekonomiczną! Jebane śmiecie
InPost tańszy. I w sobotę do puszki też dostarcza.
Dzięki ustawie 1066 i pakowaniu ukrów w polskie mundury w czasie covida wcale mi ich nie żal. Żal mi tylko, że tekstu o śmieciarce nie powiedział nagrywający, bo to powinni wszyscy zobaczyć
123 lata bez miejsca na mapach, tyle krwi przelanej za swój kawałek ziemii. W miarę względny spokój przez ostatnie 20 lat i chuj, wszystko w pizdu
Tracę cierpliwość
123 lata bez miejsca na mapach, tyle krwi przelanej za swój kawałek ziemii. W miarę względny spokój przez ostatnie 20 lat i chuj, wszystko w pizdu
Tracę cierpliwość
bambinizm napisał/a:
Dzięki ustawie 1066 i pakowaniu ukrów w polskie mundury w czasie covida wcale mi ich nie żal. Żal mi tylko, że tekstu o śmieciarce nie powiedział nagrywający, bo to powinni wszyscy zobaczyć
Tracę cierpliwość
Ja też nad tym rozpaczam. Tracimy Naszą Polskę niestety
Moi Szanowni koledzy Sadole
specjalnie dla siebie i was zadałem sobie trud odnalezienia miejsca w którym zostało zrobione nagranie
jest to Warszawa ul. Żurawia 6/12
a miejsce nazywa się Angels Karaoke & Lounge bar
nie ma za co
specjalnie dla siebie i was zadałem sobie trud odnalezienia miejsca w którym zostało zrobione nagranie
jest to Warszawa ul. Żurawia 6/12
a miejsce nazywa się Angels Karaoke & Lounge bar
nie ma za co
ostatnio przechodzac kolo boiska szkolnego slyszalem same ruskie wrzaski i tak sie zastanawialem czy to juz ruska szkola czy jeszcze polska hmmm
Ukraińskie pachołki...do bawełny...sorry to czarnuchy...zbierać gówno na stepach
Ukraińskie bydło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów