18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
mazga50 2024-10-06, 15:19
mojsze100 napisał/a:

Wypierdalać z nimi prosto na front ... I to DHL paczką ekonomiczną! Jebane śmiecie

InPost tańszy. I w sobotę do puszki też dostarcza.
Zgłoś
bambinizm 2024-10-06, 15:32 5
Dzięki ustawie 1066 i pakowaniu ukrów w polskie mundury w czasie covida wcale mi ich nie żal. Żal mi tylko, że tekstu o śmieciarce nie powiedział nagrywający, bo to powinni wszyscy zobaczyć

123 lata bez miejsca na mapach, tyle krwi przelanej za swój kawałek ziemii. W miarę względny spokój przez ostatnie 20 lat i chuj, wszystko w pizdu

Tracę cierpliwość
Zgłoś
grogusek 2024-10-06, 16:22
Sami się powyrzynają
Zgłoś
bambinizm 2024-10-06, 19:56 2
grogusek napisał/a:

Sami się powyrzynają

Tylko z tą różnicą, że niech to robią u siebie.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-06, 19:57
bambinizm napisał/a:

Dzięki ustawie 1066 i pakowaniu ukrów w polskie mundury w czasie covida wcale mi ich nie żal. Żal mi tylko, że tekstu o śmieciarce nie powiedział nagrywający, bo to powinni wszyscy zobaczyć

123 lata bez miejsca na mapach, tyle krwi przelanej za swój kawałek ziemii. W miarę względny spokój przez ostatnie 20 lat i chuj, wszystko w pizdu

Tracę cierpliwość

Ja też nad tym rozpaczam. Tracimy Naszą Polskę niestety
Zgłoś
żmij 2024-10-06, 19:57
bambinizm napisał/a:

Tylko z tą różnicą, że niech to robią u siebie.

O to to to!
Zgłoś
SukiZuki 2024-10-06, 20:58
Dobrze, jazda z nimi.
Zgłoś
antychryst333 2024-10-06, 21:22
Zgłoś
Kfitek 2024-10-06, 23:50
Moi Szanowni koledzy Sadole
specjalnie dla siebie i was zadałem sobie trud odnalezienia miejsca w którym zostało zrobione nagranie
jest to Warszawa ul. Żurawia 6/12
a miejsce nazywa się Angels Karaoke & Lounge bar

nie ma za co
Zgłoś
Kici-Kici 2024-10-07, 0:42
Ładnie tam mają w tym Kijowie.
Zgłoś
kakalos 2024-10-07, 4:50 1
ostatnio przechodzac kolo boiska szkolnego slyszalem same ruskie wrzaski i tak sie zastanawialem czy to juz ruska szkola czy jeszcze polska hmmm
Zgłoś
Atlasss 2024-10-07, 13:51
Jebnął to jebnął, na chuj drążyć
Zgłoś
Jacson 2024-10-07, 21:54
Ukraińskie pachołki...do bawełny...sorry to czarnuchy...zbierać gówno na stepach
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2024-10-09, 9:29
Ukraińskie bydło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem