18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dzisiejszej nocy ok godz.00:57 do ośmio osobowej grupy polskiej młodzieży bawiącej się na bulwarach wiślanych (19-22 lata) podeszła grupa 12 osób podających się za Ukraińców.
Zażądali od biesiadników aby kolejno ustawiali się i wykrzykiwali hasło "slava Ukrainie". Polacy odmówili twierdząc, że są Polakami i nie będą wykrzykiwać tych tekstów.
Wówczas rozpoczęło się ich bicie i kopanie.Osiem osób doznało urazów wielonarządowych, a jedna z nich (student psychologii) przebywa w szpitalu.
Przybyła na miejsce tzw.policja czytaj milicja obywatela kaczyńskiego spisała sprawców i zwolniła.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2023-08-26, 20:54 ]
tedwaha napisał/a:

Jebany ciemnogród powiem wam tyle, okazało się że to Gruzini a nie Ukraińcy

Zgłoś
Black_Hole 2023-08-25, 20:06 7
ludzie nie ma takiego panstewka jak ukraina tfu... jest upaina z upaincami banderami, oni sa tylko strefą buforową i zawsze nia beda jebani banderowcy, na palllllll ich
Zgłoś
sonico 2023-08-25, 20:13 2
moze to juz czas abysmy mogli do nich strzelac bez konsekwencji?
Zgłoś
Zimol2980 2023-08-25, 20:14 7
I jak tam fajnopolacy ściąganiem ich więcej ,wdzięczność i podziękowania biją z nich strasznie
Zgłoś
Olashenco 2023-08-25, 20:31 6
Riikko napisał/a:

jebac ruskich i ukraincow...

No dokładnie. I jeszcze polski rząd który wpuszcza takie kurestwo
Zgłoś
MANIEKKRK 2023-08-25, 21:03
w krakowie by dostali po kosie albo gazem za to ze sie podaja za te zwierzęta i by sie tak to skonczyło ... zwykłe pionki
Zgłoś
czokmen 2023-08-25, 21:05
Wielkie hallo . Jak Azerowie lub Czeczency tłuką naszych to spoko ale jak ukry najebaly jakichś rurkowcow to wielkie oburzenie.

Jestem Oberlejtnant Von Czokmen
Zgłoś
meffo 2023-08-25, 21:07 2
Fake, kur.. przygłupy łykacie te ruskie bzdury jak bolszewickie pelikany
Zgłoś
420710247365 2023-08-25, 21:35 4
Coś tam widać, szczyle gadają Sława Ukrainie, potem jest cięcie, potem jakaś niemrawa bójka, ktoś kopa dostał, na wielonarządowe obrażenia mi to nie wygląda.
Jak najebany frustrat chce kogoś pobić to znajdzie pretekst, nas tak samo za gówniarza atakowali kolesie z drugiej strony rzeki jak się tam ktoś zapuścił i mieli przewagę liczebną. Jakbym tam był to bym powiedział Sława Ukrainie z największą przyjemnością, szanuję ich za to że tłuką kacapów.
Zgłoś
Kamiknf 2023-08-25, 22:22 4
Jebac ich, wypierdalać na front. Szkoda że się nie przyjebali do jakiś konkret gości, tylko wybrali studenta psychologii który ewidentnie próbował to załatwić tak jak go uczyli w szkole.
Zgłoś
janczo89 2023-08-25, 22:23 3
i gdzie są kibole ? teraz u nas to normalne banderowce chodza w grupach i zaczepiaja polaków
Zgłoś
PrawdziwyTataKM16 2023-08-25, 22:36 1
Gdzie są nasi kibole ja się pytam?
Zgłoś
kukabura909 2023-08-25, 22:36 3
Teraz by się przydało kibole legi i poloni przybili tymczasową sztame i wyłapują młodych ukrainców
Zgłoś
szczecin123 2023-08-25, 22:40 1
już kurwy powinny być na pierwszej linii frontu
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2023-08-25, 22:40 3
Ukraińcy okazują wdzięczność a nie wpierdol. Sam mam sąsiadów Ukraińców i za każdym razem mówią, że Polska i Polacy zrobili dla nich najwięcej i że przyjaciół poznaje się w biedzie. Nawet jeśli to prawda to przypadek mega skrajny, ale bardziej skłaniałbym się do prowokacji kacapów. W pierwszej scenie widać że Ukrainiec i Polak przybijają piątkę. Słaba prowokacja.
Zgłoś
alpax 2023-08-25, 23:03 2
A ja mam plan.. kurwa sprytny..
W ramach rekolekcji wysłać ich na białoruską granice i skoro mają tyle energii to niech dziesionują tam ciapatych co przez płot przełażą.. chociaż do czegoś się przydadzą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów