Było dwóch Polaków i grupka ikraińców. Doszło do bójki. W pewnym momencie Polak wziął cegłówkę i w obronie własnej uderzył mężczyznę z brodą w głowę. W odwecie obcokrajowiec rozbił szklaną butelkę na głowie Polaka. Dwóch Polaków uciekło bo się wystraszyli ale zostawili przez to wszystko torbę z zakupami. Po chwili wrócili po torbę i ponownie ukraińcy na nich napadli i wtedy jeden z nich wyciągnął broń - relacjonuje świadek zdarzenia"
Było dwóch Polaków i grupka ikraińców. Doszło do bójki. W pewnym momencie Polak wziął cegłówkę i w obronie własnej uderzył mężczyznę z brodą w głowę. W odwecie obcokrajowiec rozbił szklaną butelkę na głowie Polaka. Dwóch Polaków uciekło bo się wystraszyli ale zostawili przez to wszystko torbę z zakupami. Po chwili wrócili po torbę i ponownie ukraińcy na nich napadli i wtedy jeden z nich wyciągnął broń - relacjonuje świadek zdarzenia"
Tak, broń upadlińców. Takich jak Ty powinni właśnie deportować.
Chuja mnie obchodzi czy Ukrainiec, czy Marsjanin! Jeśli sami napadli Ukraińca to sami sobie winni.
A wy dalej karmicie tego zjeba co już 3 konto w ciągu miesiąca zakłada i wciąż pierdoli swoje pseudointelektualne wywody?
Poprawka: sto trzydzieste siódme konto, nie doceniasz mnie.
A jak tam twoje bóle, ciągle jedziesz na sucho? Smaruj, chłopie bo skończysz z nowotworem, poważnie mówię!
Powinny powstać gruby chłopaków wyłapujące i spuszczające im wielki profilaktyczny wpierdol . Pojebało się w czapkach żeby u nas w kraju naszym rodakom grozić klamka , ale u siebie z tego chlewu uciekają w popłochu przed rusem cwaniaczki w dupę jebane
XDD sam sobie lataj za tymi zjebami, juz kruwa widze jak giniesz za jakiegos ukrainca, ktorych swoją droga w polsce jest z 2-3mln
Ukraińcy chcieli pogonić nachlane bydło.
Pistolet to oczywiście replika asg.
Bo napisane na Sadolu to musi być święta prawda. Nie ważne, że przez jakiegoś anonima co nawet literówek nie poprawił. I nie ważne, że jakaś gazeta pisze inaczej, bo na pewno jest w rękach Żydów, jak wszystkie media, których przekaz mi się nie podoba.
Oto logika sadolskiego troglodyty z kawałkiem gówna w mózgu.
To z tej samej gazety, geniuszu. Wystarczyło przeczytać cały artykuł, żeby wiedzieć, że wypowiedzi wszystkich stron zajścia wzajemnie się wykluczają.
A Jüdische Zeitung wyciąga normalne dla niej wnioski.
To z tej samej gazety, geniuszu. Wystarczyło przeczytać cały artykuł, żeby wiedzieć, że wypowiedzi wszystkich stron zajścia wzajemnie się wykluczają.
A Jüdische Zeitung wyciąga normalne dla niej wnioski.
Po pierwsze, wrzuciłeś link do Sadola.
Po drugie: "Wystarczyło przeczytać cały artykuł, żeby wiedzieć, że wypowiedzi wszystkich stron zajścia wzajemnie się wykluczają. " - No właśnie, ale ty bezkrytycznie łykasz wersję zgodną z twoimi poglądami, a wykluczasz inną. Interpretacja jakiegoś anonimowego "autora nagrania" jest bardziej wiarygodna niż oświadczenie policji?
Po drugie: "Wystarczyło przeczytać cały artykuł, żeby wiedzieć, że wypowiedzi wszystkich stron zajścia wzajemnie się wykluczają. " - No właśnie, ale ty bezkrytycznie łykasz wersję zgodną z twoimi poglądami, a wykluczasz inną. Interpretacja jakiegoś anonimowego "autora nagrania" jest bardziej wiarygodna niż oświadczenie policji?
I vice versa. Wersja kogoś, kto udostępnił i upublicznił nagranie jest dla ciebie mniej ważna i wiarygodna, niż mętne tłumaczenia uczestników zajścia, na których oparły swoje wnioski nieroby z Policji.
Po pierwsze, wrzuciłeś link do Sadola.
Wiem. Nie ma to znaczenia.
gazetawroclawska.pl/awantura-na-strzegomskiej-we-wroclawiu-bron-w-dlon...
A wy dalej karmicie tego zjeba co już 3 konto w ciągu miesiąca zakłada i wciąż pierdoli swoje pseudointelektualne wywody?
?????
I vice versa. Wersja kogoś, kto udostępnił i upublicznił nagranie jest dla ciebie mniej ważna i wiarygodna, niż mętne tłumaczenia uczestników zajścia, na których oparły swoje wnioski nieroby z Policji.
Wiem. Nie ma to znaczenia.
Żmiju, tam jest napisane tak: "Zajście na Strzegomskiej - tak opisywaliśmy je 25 listopada opierając się na relacjach świadków". Ok?
XDD sam sobie lataj za tymi zjebami, juz kruwa widze jak giniesz za jakiegos ukrainca, ktorych swoją droga w polsce jest z 2-3mln
2-3 mln to optymistyczne wyliczenia. 70% Wrocławia to juz jebane ukry, a gdzie tam reszta
?????
Rak.Odbytu, znany wcześniej jako Odbyt Biskupa, później jeszcze ze 2 konta, które od razu mu zbanowano, ale widzę, że moderatorzy wyrozumiali dla zwierząt i jednak dają mu szczekać dalej.
To taki lokalny debil, który prowokuje do dyskusji, sprowadza do swojego poziomu i pokonuje doświadczeniem.
Rak.Odbytu, znany wcześniej jako Odbyt Biskupa, później jeszcze ze 2 konta, które od razu mu zbanowano, ale widzę, że moderatorzy wyrozumiali dla zwierząt i jednak dają mu szczekać dalej.
To taki lokalny debil, który prowokuje do dyskusji, sprowadza do swojego poziomu i pokonuje doświadczeniem.
Zbanowali mu dwa konta i administratorzy wyrozumiali?! Z ciebie logik jak ze smarków makaron
To przez niego zmieniłeś nick na "Ból dupy" poetycko wyrażony? Koleś musiał być naprawdę drażniący.
Swoją drogą dopiero teraz przeczytałem Twój nick i az się zdziwiłem jak trafiłem w samo sendo ostatnim komentarzem. Trzym papier ścierny i 3maj się, nie puszczaj się.
Tak dokładniej, te stare konta gdzieś tam sobie istnieją ale mam to w dupie (nomen omen). Ban jest na 30 dni ale nie czekam, tylko porzucam i zakładam następne. Bo mi nie zależy, potrafisz to zrozumieć? Chyba nie. Dla takich jak ty reputacja w necie to całe życie bo innego nie masz, zgadza się?
To przez niego zmieniłeś nick na "Ból dupy" poetycko wyrażony? Koleś musiał być naprawdę drażniący.
Swoją drogą dopiero teraz przeczytałem Twój nick i az się zdziwiłem jak trafiłem w samo sendo ostatnim komentarzem. Trzym papier ścierny i 3maj się, nie puszczaj się.
Bo my tu jesteśmy obaj takie sadolowe kryptopedały, kłócimy się dla picu, jak to między kochankami bywa. A gdy sobie nie dopierdalamy to wymieniamy pedalskie doświadczenia. Jego ksywka jest stąd, że to twardziel i jedzie na sucho, choć od dawna mu mówię: smaruj chłopie, bo najpierw hemoroidy, a później nowotwór! Wiem coś o tym.
Ale on nie słucha, chyba go to jara, załaduj mu lepiej ten papier, może zmądrzeje.
Jest na Sadolu jeszcze trzeci pedał, ale trochę nieśmiały, jego ksywka: LubięWdupkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów