Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahaha, jakaś blogerka którą nikt nie zna coś powiedziała i dorabiana jest do tego teoria spiskowa. Serio?
To tak jakby we Lwowie ukry się buntowali przeciwko Polakom bo zobaczyli na youtube Jaszczura w swoim unwersum mówiącego że odbierzemy Lwów
Niedorzeczność,
Już pomijam fakt że 75% ukrów to baby to serio ktoś jest tak głupi że myśli że ukry przy polskich kibolach są w stanie zorganizować jakieś bojówki? hahahaha
Nie chodzi o żadną teorię spiskową. Po raz nty plują nam na twarz. Gęstą ciepłą melą. Przewodów brak nawet k🤬a przeprosin, Wołyń wiadomo, ten c🤬jek co latał po galeriach przebrany za penisa też dołożył swoje trzy grosze, Zelenski dej,dej,dej a jak nie ma już co to nas rozp🤬ala na arenie międzynarodowej, Kliczko zatrzymany na lotnisku-afera, pożal się Boże ambasador ukròw bezczelnie porównuje wołyń do akcji Wisła, jakąś sportsmenka nie pamiętam już jakiej dyscypliny też sapała. Mnóstwo przykładòw na bezczelność i choć cień wdzięczności. 75 % kobiet? Wystarczy że znajdzie się kilkuset pojebòw w tej milionowej diasporze i mamy problem. Po za tym poczekajmy aż dołączą do nich mężowie. Ta klientka powinna być po prostu wyj🤬ą z Polski beż prawa powrotu za takie p🤬lenie i tyle.
[ Dodano: 2025-02-06, 20:35 ]
Cóż ABW i deportować tą suke w p🤬du.
ona nie powiedziała, że to Ukraińcy będą podpalać, nie lubię baby, ale nic takiego nie powiedziała
Powiedz "Ukrainka" i już każdemu debilowi pracuje wyobraźnia. Słyszy, co chce usłyszeć.
Tak to działa, na Sadolu masz dowody.
[ Dodano: 2025-02-06, 20:51 ]
Gdzie są k🤬a ukroentuziasci?! Jak ten zjeb balon turbina?! Dziada wyj🤬i z sadola,ale jest tu jeszcze kilku takich jak on. Dareczek i temu podobne k🤬icha. Ukrów trzeba traktować równie nieufnie jak rusa. J🤬 was pies i waszą upadline.
Halo, tu jestem! Jak mi się miło zrobiło, że o nas pamiętasz, to bardzo ładnie z twojej strony. Ale troszkę mi smutno, że jednak mnie nie wymieniłeś.

No trudno, postaram się żebyś mnie lepiej zapamiętał, będę cię wk🤬iać częściej, a to potrafię!

Powiedz "Ukrainka" i już każdemu debilowi pracuje wyobraźnia. Słyszy, co chce usłyszeć.
Halo, tu jestem! Jak mi się miło zrobiło, że o nas pamiętasz, to bardzo ładnie z twojej strony. Ale troszkę mi smutno, że jednak mnie nie wymieniłeś.
No trudno, postaram się żebyś mnie lepiej zapamiętał, będę cię wk🤬iać częściej, a to potrafię!
Nie jesteś w stanie mnie wyprowadzić z równowagi murzynie.
White privilege.
Cóż mnie osobiście zirytowała ta suka, bezczelna p🤬da która myśli że może czegoś od nas oczekiwać hahahha chyba jej się zwoje we łbie pop🤬liły. Ja sobie za c🤬j nie wyobrażam abym pojechał do jakiegoś kraju i oczekiwał że będą mi dawać za nic pieniądze no k🤬a.
Cóż mnie osobiście zirytowała ta suka, bezczelna p🤬da która myśli że może czegoś od nas oczekiwać hahahha chyba jej się zwoje we łbie pop🤬liły. Ja sobie za c🤬j nie wyobrażam abym pojechał do jakiegoś kraju i oczekiwał że będą mi dawać za nic pieniądze no k🤬a.
Sedno problemu to nie kto dostaje, ale że w ogóle rząd rozdaje pieniądze za nic. Teraz żeby się podlizać prawicowym wyborcom Trzaskowski wyskoczył z tym pomysłem ograniczeń. A że to powoduje napięcia, to już c🤬j, liczą się wygrane wybory za wszelką cenę.
Ten sam syf obserwowałem w UK kilkanaście lat temu: zasiłki były dobre dla brytyjskich nierobów, ale dla Polaków?! Absolutnie! Tylko, że akurat Polacy więcej oddawali w podatkach, niż brali w zasiłkach, ale to już do angielskich prymitywów nie docierało. Jednak te prymitywy miały prawa wyborcze, a Polacy nie, więc politycy zaczęli kombinować z ograniczeniami. W końcu nic się nie stało, ale przez jakiś czas atmosfera była gęsta, szczuto w prawicowych mediach na Polaków i niektórzy to odczuli.
A ta Panczenko nie grozi zamachami, ani do nich nie wzywa, ale zwyczajnie ostrzega przez psuciem stosunków, co może doprowadzić jakichś Ukraińców do wk🤬ienia. Tym bardziej dziwią mnie te wywody Millera o deportacji.
"Lucyferianie oficjalnie się ujawnili!"
"Rządy upadają! musk bierze się za porządki"
"Koniec Konfederacji był kwestią czasu. Grzegrz nie ugiął się ani razu"
"Pilne! Pan Grzegorz wyrzucony z Europarlamentu! Powiedział niewygodne rzeczy.."
Lucyferianie, upadek zachodu, i Pan Grzegorz.
Wyp🤬alaj z tym ściekiem
Sedno problemu to nie kto dostaje, ale że w ogóle rząd rozdaje pieniądze za nic. Teraz żeby się podlizać prawicowym wyborcom Trzaskowski wyskoczył z tym pomysłem ograniczeń. A że to powoduje napięcia, to już c🤬j, liczą się wygrane wybory za wszelką cenę.
Ten sam syf obserwowałem w UK kilkanaście lat temu: zasiłki były dobre dla brytyjskich nierobów, ale dla Polaków?! Absolutnie! Tylko, że akurat Polacy więcej oddawali w podatkach, niż brali w zasiłkach, ale to już do angielskich prymitywów nie docierało. Jednak te prymitywy miały prawa wyborcze, a Polacy nie, więc politycy zaczęli kombinować z ograniczeniami. W końcu nic się nie stało, ale przez jakiś czas atmosfera była gęsta, szczuto w prawicowych mediach na Polaków i niektórzy to odczuli.
A ta Panczenko nie grozi zamachami, ani do nich nie wzywa, ale zwyczajnie ostrzega przez psuciem stosunków, co może doprowadzić jakichś Ukraińców do wk🤬ienia. Tym bardziej dziwią mnie te wywody Millera o deportacji.
Nie no nie żartuj sobie my mamy zastanawiać się czy ktoś nie będący Polakiem wk🤬i się na nasze działania ?

[ Dodano 2025-02-07, 12:10 ]
Tą suke należy deportować w p🤬du. Miała możliwość życia w spokoju teraz powinna to utracić to by doceniła życie w Polsce a nie nam k🤬a grozić.
[ Dodano 2025-02-07, 12:11 ]
Czasem wypada uważać co sie mówi zwłaszcza nie będąc u siebie.
[ Dodano 2025-02-07, 12:19 ]
ona nie powiedziała, że to Ukraińcy będą podpalać, nie lubię baby, ale nic takiego nie powiedziała
Ale to sugeruje.
[ Dodano 2025-02-07, 12:20 ]
buhahah masz rację, Polacy będą podpalać bo ukraińcom zabiorą 800 + tak tak, ty taka głupia jesteś czy jesteś jedna z nich ?
Bo w polskich domach to będą strzelać korki od szampana jak bezrobotnym pasożytującym ukraińcom zabiorą 800+
Jak za tobą nie przepadam to tutaj muszę się zgodzić.
Nie no nie żartuj sobie my mamy zastanawiać się czy ktoś nie będący Polakiem wk🤬i się na nasze działania ? Ta baba jest tępa swoim gadaniem zaszkodziła swoim rodakom ale za pewne tego nie widzi. Sugerujesz że Ukraińcy powinni mieć prawa wyborcze czy jak ? Nie ma k🤬a takiej opcji, myślę że wiesz że jestem za pomaganiem im w kontekście do wysyłania sprzętu aby walczyć z kacapami, ale ta baba to przegięcie po prostu nie dość że może sobie spokojnie żyć u nas to jeszcze jakieś oczekiwania i groźby wobec nas ? No k🤬a prosze cie.
Tą suke należy deportować w p🤬du. Miała możliwość życia w spokoju teraz powinna to utracić to by doceniła życie w Polsce a nie nam k🤬a grozić.
Czasem wypada uważać co sie mówi zwłaszcza nie będąc u siebie.
Ale to sugeruje.
Nie mówię, że mają mieć prawo głosu, głosować i tak będą mogli jak dostaną obywatelstwo, podobnie jak Polacy w UK. Zresztą wielu Ukraińców już je ma, dzięki Karcie Polaka, ale to osobny temat. Chodzi mi o przyp🤬alanie się do imigrantów dla politycznej korzyści, wk🤬ia mnie to, bo sam kiedyś byłem po drugiej stronie. I tak skończy się na kosmetycznych zmianach, ale sporo gówna się przyklei i będzie śmierdzieć jeszcze długo.
Co do tej baby, oglądam te materiały w różnych źródłach i nie widzę żadnego straszenia. Ona ostrzega przed problemami i tyle, reszta to interpretacja komentujących. Dziwne, że wywołuje to takie emocje, nagle wszyscy się dziwią, że wk🤬iony Ukrainiec może stwarzać problemy? Każdy może. Czy jak powiem "nie odbierajcie 800+ polskim patusom, bo wybuchną zamieszki" to grożę i wzywam do przemocy? Już bez przesady.
Nie mówię, że mają mieć prawo głosu, głosować i tak będą mogli jak dostaną obywatelstwo, podobnie jak Polacy w UK. Zresztą wielu Ukraińców już je ma, dzięki Karcie Polaka, ale to osobny temat. Chodzi mi o przyp🤬alanie się do imigrantów dla politycznej korzyści, wk🤬ia mnie to, bo sam kiedyś byłem po drugiej stronie. I tak skończy się na kosmetycznych zmianach, ale sporo gówna się przyklei i będzie śmierdzieć jeszcze długo.
Co do tej baby, oglądam te materiały w różnych źródłach i nie widzę żadnego straszenia. Ona ostrzega przed problemami i tyle, reszta to interpretacja komentujących. Dziwne, że wywołuje to takie emocje, nagle wszyscy się dziwią, że wk🤬iony Ukrainiec może stwarzać problemy? Każdy może. Czy jak powiem "nie odbierajcie 800+ polskim patusom, bo wybuchną zamieszki" to grożę i wzywam do przemocy? Już bez przesady.
Polacy w uk jak im coś nie pasuje mogą wrócić tej suce jak coś nie pasuje także może wyp🤬alać, co do obywatelstwa skoro tak to znaczy że prawo do niego trza zaostrzyć teraz czytałem że syryjczyk czy kim on k🤬a jest został zatrzymany bo miał narkotyki ale wiesz co ? Ma obywatelstwo z obywatelstwa zrobił się żart skoro się je rozdaje bo jakiś pajac se tu mieszka, to że mieszkam w jakimś kraju nie oznacza że jestem do niego przywiązany czy też nie oznacza że pochodzę z niego. Po prostu nie pojmuję sytuacji w której mieszkam w obcym państwie i żebym wymagał czegoś np takiego właśnie 800 plus albo abym im moralizował co trza robić, jak wchodzę do czyjegoś domu to stosuje się do zasad jakie ktoś ma i mam zamkniętą mordę a jak mi coś nie pasuje to tam nie wchodzę wydaje mi się to logiczne. Nikt jej nie kazał tu przyjechać tobie także nikt nie kazał mieszkać w uk.
Nie chodzi o żadną teorię spiskową. Po raz nty plują nam na twarz. Gęstą ciepłą melą. Przewodów brak nawet k🤬a przeprosin, Wołyń wiadomo, ten c🤬jek co latał po galeriach przebrany za penisa też dołożył swoje trzy grosze, Zelenski dej,dej,dej a jak nie ma już co to nas rozp🤬ala na arenie międzynarodowej, Kliczko zatrzymany na lotnisku-afera, pożal się Boże ambasador ukròw bezczelnie porównuje wołyń do akcji Wisła, jakąś sportsmenka nie pamiętam już jakiej dyscypliny też sapała. Mnóstwo przykładòw na bezczelność i choć cień wdzięczności. 75 % kobiet? Wystarczy że znajdzie się kilkuset pojebòw w tej milionowej diasporze i mamy problem. Po za tym poczekajmy aż dołączą do nich mężowie. Ta klientka powinna być po prostu wyj🤬ą z Polski beż prawa powrotu za takie p🤬lenie i tyle.
Przecież Ty jako Polak to już dawno masz twarz obmelaną gestą charą brytyjską, niemiecką, bolszewicką, czeską, zydowską i amerykańską... wiec czemu nagle zaczeła Ci przeszkadzać ukraińska??
Taki już nasz los że wiele na nas sra i szcza bo na to pozwalamy.
Nasze elity leżą pod Katyniem a obecne warchoły próbujące imitować elitę nie są w stanie nawet wyegzekwować ekshumacji ofiar na Wołyniu.
Te przykłady które wypisujesz to fakt tylko pomijasz dwie ważne kwestie: to głównie wina naszego rządu że pozwala na takie traktowanie i ośmieszanie a po drugie stosujesz komunistyczną metodę odpowiedzialności zbiorowej bo oskarżasz każdego bogu ducha winnego cieżko zap🤬lającego ukra o to że mały ich odsetek nas nieszanuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie