Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zatrudnić specjalistę z Rosji który jako jedyny będzie znał się na atomistyce i przydzielić procedurę testową reaktora.
Wołać dareczka i kriskiego, ich braci ukropów po trawnikah srających obrażają, zapewne już szykują komentarze, że Polacy nie gorsi.
Tak, tak, ty masz sracz pod drzewem z baldachimem z brzozowych gałęzi za Uralem. Taż ty wyższa kultura!
I powiedzcie mi czym oni się różnią od ruskich ? ..... Kurwa niczym i tu i tam srają po krzakach
Jeśli popatrzeć na wyborców pisu to niczym, ten sam stan mentalny i nawet wzrok zagubiony xD
Ja tak robię z polską.
Nagraj filmik i wrzuć na sadola. Inaczej nikt nie uwierzy.
Nagraj filmik i wrzuć na sadola. Inaczej nikt nie uwierzy.
Czemu Ukrainiec na odwyku się wypowiada w sprawie Polski? Ciesz się że w MONARze na koszt polskiego podatnika siedzisz.
Tak, tak, ty masz sracz pod drzewem z baldachimem z brzozowych gałęzi za Uralem. Taż ty wyższa kultura!
tłumaczyłem ci czopku setki razy, że ja w przeciwieństwie do ciebie ukropie nie ssam nikomu ze wschodu, ty to robisz pod każdym komentarzem o ukropskich dzikusach. W dalszym ciągu nie podałeś mi komentarza w którym jestem za kacapami, więc przyznajesz, że jesteś zwykłym banderowskim konfabulantem z chaty eternitem krytej z dywanem na ścianie i kiblem na ogrodzie z dziurą w ziem a wypróżniasz się dokładnie tak jak ta wywłoka z filmu.
Czemu Ukrainiec na odwyku się wypowiada w sprawie Polski? Ciesz się że w MONARze na koszt polskiego podatnika siedzisz.
Nie ma czegoś takiego, ale jak już się upierasz, to pisz małą literą, kochasiu bandery
Nie ma czegoś takiego, ale jak już się upierasz, to pisz małą literą, kochasiu bandery
Wytrzeźwiej ukraiński przydupasie. Pisz tunika zakończysz odwyk. Czemu ziejesz zamęt. Na ruskiego trolla jesteś zbyt przetrzymany.
Wytrzeźwiej ukraiński przydupasie. Pisz tunika zakończysz odwyk. Czemu ziejesz zamęt. Na ruskiego trolla jesteś zbyt przetrzymany.
Spróbuj jeszcze raz, tym razem po polsku. A najlepiej, to pogadaj sobie sam ze sobą (tak jak najbardziej lubisz ).
Żeby nie srali po trawnikach jak psy i dupy nie podcierali ukraińską flagą.
Za dużo od nich wymagamy ?
Ja to tam nie widzę żadnego problemu w tym że podtarła dupę ukrainską szmatą z banderowskim znakiem.
tłumaczyłem ci czopku setki razy, że ja w przeciwieństwie do ciebie ukropie nie ssam nikomu ze wschodu, ty to robisz pod każdym komentarzem o ukropskich dzikusach. W dalszym ciągu nie podałeś mi komentarza w którym jestem za kacapami, więc przyznajesz, że jesteś zwykłym banderowskim konfabulantem z chaty eternitem krytej z dywanem na ścianie i kiblem na ogrodzie z dziurą w ziem a wypróżniasz się dokładnie tak jak ta wywłoka z filmu.
I właśnie podałeś przepis na życie w kacapii. Z autopsji?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów