Oto siłownia inna od wszystkich, na jakich kiedykolwiek byłeś. Mieści się w Kijowie, na jednej z wysp na Dnieprze i została zbudowana w latach 70. przez ekipę polsko-ukraińską. Ponad 200 "stanowisk" zostało wykonanych z odpadów metalowych i są dostępne za darmo dla każdego z odwiedzających. Chcecie zobaczyć jak wygląda od środka?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Opanujcie się. Nie wiem, gdzie Wy mieszkacie, ale to musi być ciężkie miejsce, bez prądu i słońca. I do tego głęboko pod ziemią.
W wielu miastach są takie siłownie porobione w parkach, są już jakiś czas i jakoś nikt do tej pory nikt tego nie zniszczył.
Ale zamiast wyjść na zewnątrz i zobaczyć co się tam dzieje, to jeden z drugim siedzi po zlewem całymi dniami.
W wielu miastach są takie siłownie porobione w parkach, są już jakiś czas i jakoś nikt do tej pory nikt tego nie zniszczył.
Ale zamiast wyjść na zewnątrz i zobaczyć co się tam dzieje, to jeden z drugim siedzi po zlewem całymi dniami.
Teraz każdy sadol jest jebanym mistrzem siłki a pewnie jego technika jest <0
Kurwa nie moge znalezc, ale byl material podobny z Polski....silka w lesie?
@hajper
to Ty kurwa w jakimś turbolesie mieszkasz skoro ja pierwszy takie coś widzę - może dlatego, że nie mieszkam w lesie.
Co to materiału to zajebisty pomysł a wykonanie mistrzowskie. Oby więcej takich dobrych ludzi.
to Ty kurwa w jakimś turbolesie mieszkasz skoro ja pierwszy takie coś widzę - może dlatego, że nie mieszkam w lesie.
Co to materiału to zajebisty pomysł a wykonanie mistrzowskie. Oby więcej takich dobrych ludzi.
Ja bym się bał, że coś się tam spierdoli i mnie przygniecie, albo niedokładnie obrobiony kawał żelastwa odetnie kończynę.
wygląda jakby siłka została umiejscowiona na jakieś wyspie gdzie ludzie sie ukrywają przed zombie
Zajebista sprawa Nie ma to jak złoić klatę i bicka na świeżym powietrzu, a w przerwie między seriami popatrzeć na fajne dupeczki
Dobrutro napisał/a:
Ja bym się bał, że coś się tam spierdoli i mnie przygniecie, albo niedokładnie obrobiony kawał żelastwa odetnie kończynę.
hehe dokładnie.
Już wolę odłożyć stówe i mieć dobry sprzęt, klime w pomieszczeniu, niż wkurwiające stada komarów, które upierdalają cie przy kazdym ćwiczeniu
Pierdolicie marudzicie a oni nie narzekają tylko robią coś ze sobą bez jakiegoś kosmicznego sprzętu, bo przecież jak siłownia nie kosztuje 500zł za miesiąc to jest pewnie jakieś gówno.
Większość siedzi 24/h na dupsku i tylko hejtuje szukajac kutasa w wałkach tłuszu.
Większość siedzi 24/h na dupsku i tylko hejtuje szukajac kutasa w wałkach tłuszu.
sadistic.pl/park-silownia-na-ukrainie-mma-motivation-vt121385.htm1197944
Tam jest dużo ciekawszy filmik mma gdzie jest pokazany trening na tej siłowni
Tam jest dużo ciekawszy filmik mma gdzie jest pokazany trening na tej siłowni
@Mysz_Kamiki
No to nie mój problem, że nie widziałaś.
Odniosłem się do narzekania, że rozkradną, że u nas to zjedzą, sprzedadzą, nie wiem, przerobią na nosidełka dla kotów.
A siłownie tego typu - w parkach, istnieją od jakiegoś czasu w kilku miejscach - i mają się dobrze.
Zluzuj z przekleństwami, bo za to batonów nie dają.
No to nie mój problem, że nie widziałaś.
Odniosłem się do narzekania, że rozkradną, że u nas to zjedzą, sprzedadzą, nie wiem, przerobią na nosidełka dla kotów.
A siłownie tego typu - w parkach, istnieją od jakiegoś czasu w kilku miejscach - i mają się dobrze.
Zluzuj z przekleństwami, bo za to batonów nie dają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów