Czemu ta dziwka udaje inwalidę?
On nie udaje. Trzeba być inwalidą umysłowym, żeby być jak Pasut.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Oczywiscie lzesz. Zaden obcokrajowiec nie dostaje emerytury jesli jej nie wypracowal.
jeśli osiągnoł wiek emerytalny i ma 25 lat pracy na ukrainie, to polski zus dopłaci mu do minimalnej polskiej emerytury, wystarczy ze zapłaci jedną składkę do polskiego zus czyli przepracował pare dni
Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.jeśli osiągnoł wiek emerytalny i ma 25 lat pracy na ukrainie, to polski zus dopłaci mu do minimalnej polskiej emerytury, wystarczy ze zapłaci jedną składkę do polskiego zus czyli przepracował pare dni
Weź ty lepiej skocz po słownik
[ Dodano: 2024-10-08, 16:38 ]
Mam nadziej że Pasut dostanie srogi wpierdol od Ukrainców, tak żeby przez resztę życia przez słomkę musiał wpierdalać jedzenie, wtedy pozbędziemy się i Ukrainów przez deportację i zjebanego Pasuta z ulic
Nawet o mnie nie pomyślPasut będzie miał teraz za ten materiał przejebane przez uśmiechniętą polskę. I choć to gamoń to tutaj postawa bardzo rzeczowa. Krótko i na temat banderowskiej kurwie bęc. A zobaczycie, że to będzie w tefauenach i folksdojczowskiej tvp leciało zaraz jak to "znany jutuber", który nie ma pogladów fajnopolaka więc trzeba go zniszczyć.
co ty tam pierdolisz po podlaskiemu czy jakiemu tam? Na pewno nie jest to po polsku paparuchu pis dzielski XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów