Zapraszam do gównoburzy o temacie co spowodowało pożar, PS: matka mahometa ssie kutasy w piekle
Zapraszam do gównoburzy o temacie co spowodowało pożar, PS: matka mahometa ssie kutasy w piekle
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu nie trzeba być ekspertem. 130 ton... (czy tylko mnie się wydaje, że w największym składzie w kraju powinno być jej więcej).
Tam poza amunicją strzelecką pewnikiem jest jeszcze amunicja bojowa, artyleryjska, coś lotniczego, a może i rakiety więc nie ma się co dziwić, że co chwila pierdolnie.
@Up, droga do inwazji stoi otworem.
Zapomniałeś o widłach, siekierach, sztachetach z gwoździem i kijach z kupą...
Ciekawe czego cie nauczyli, i jaką robotę po tym dostaniesz, bo mi śmierdzi marnowaniem części zycia, ale co ja tam wiem
Matios poinformował, że skład amunicji zajmuje powierzchnię 368 hektarów i przechowywanych jest tam prawie 140 tysięcy ton pocisków. Prokurator przekazał też, że w związku z incydentem ukraińskie służby graniczne wzmocniły kontrole na granicy z Rosją.
- Jedną z wersji, która jest rozpatrywana, jest dywersja. Niewykluczone, że materiały wybuchowe zostały zrzucone z drona – powiedział Połtorak na konferencji prasowej w Kijowie. Przekazał też, że armia wzmocniła ochronę wszystkich składów amunicji w kraju.
Cykablyat, chciałoby się rzec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów