Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekają na swoją kolej (jakąś umowę między Ukrainą a Unią szykują z tego co słyszałem) Żeby można było delegować panów Ukraińców w wieku poborowym () na przejścia polsko ukraińskie.
Żołnierz z przymusu to kiepski żołnierz. Kto chciał walczyć już tam jest, a ci co uciekli pierwsi się poddadzą jeśli zostaną wcieleni. Jak w ukraińskim wojsku brakuje ludzi to Europa powinna sfinansować i wyposażyć armię najemników. Dobrze zapłacić, a sami się zgłoszą i nie tylko Ukraińcy. Ruscy mają Grupę Wagnera, Europa powinna mieć swoją. I zatrudnić w niej byłych zawodowców z armii państw NATO jako pilotów, obsługę systemów przeciwlotniczych, radarów itp. Sprzęt znają, procedury też. Oczywiście, nie mogą to być czynni żołnierze i służyć muszą pod rozkazami ukraińskimi żeby nie było, że NATO walczy na Ukrainie.
Takie widzę rozwiązanie. Kasa jest, dla budżetu Unii to niewiele. Sprzęt też jest, ludzie się znajdą, potrzeba tylko politycznej woli.
nie wiem co wy w tej warszawie ale u mnie w Lublinie to jak wyciagnie reke ktory to zaraz nabojka z Motoru robi wpierdol odwetowe.
Osobiście 6 tysiecy kosztowalo mnie wypierdolenie z mpk ukra na morde - niestety wpadl w stojacych psów na przystanku.
Jakoś nie pisali o tym na miejscowych portalach
Jakoś nie pisali o tym na miejscowych portalach
Bo zaraz Fake Hunter czy inny Demagog sprostowałby sprawę.
putin najbardziej kocha takich jak ty.
Po twojej działalności na tym portalu widać, że wziąłeś sobie te wskazówki bardzo do serca i zlecone przez oficera prowadzącego zadania wykonujesz bardzo sumiennie. Tutaj mało kto tak radykalnie szczuje, polaryzuje, sieje chaos i tworzy podziały jak ty.
Dostaniesz za to medal im. Feliksa Dzierżyńskiego. Zasłużyłeś!
Tutaj mało kto tak radykalnie szczuje, polaryzuje, sieje chaos i tworzy podziały jak ty.
Aż tak? Cholera
nie wiem co wy w tej warszawie ale u mnie w Lublinie to jak wyciagnie reke ktory to zaraz nabojka z Motoru robi wpierdol odwetowe.
Osobiście 6 tysiecy kosztowalo mnie wypierdolenie z mpk ukra na morde - niestety wpadl w stojacych psów na przystanku.
Takich filmów brakuje, ale to nie znaczy że cwaniaczki z ukr nie dostają po mordzie. Po prostu jak Ukrainiec leje Polaka to jest większe obużenie.
Panowie co mam wam powiedzieć zapraszam na Warszawską wolę tutaj wszystkich ugościmy
Widać widać kurwa, bo tam też ich pełno, ale komentarz bojowy wiadomo +100 do zajebistości
to jest z polski ???
Nie wiem co Donald obiecał w Brukseli, ale ostatnio Katowice jeszcze były w PL
streamable.com/n2ptox
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-05-13, 15:08 ]
No to ukra na granicę, nie na front
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów