Świetna przeróbka ukrytej prawdy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
płaćcie dalej abonament ...a media wciąż będą was ruchać w dupę takimi programami
kurwa co za debil, zmierzch ogląda.
Nobel prajs dla kurwa tych jebanych, co scenariusz piszą ! Za to, że z dystansem do pracy podchodzą, za to, że im zwisa misja, a zabawa widzów jest im celem przewodnim, za to, że jeszcze mniej się przejmują tymi, co śmiech za grobową powagę biorą...
Dzięku uuuuuuuuuuu jjjjjjjjęęęęęęęęę!!!!!!!!
Dzięku uuuuuuuuuuu jjjjjjjjęęęęęęęęę!!!!!!!!
Moment z Karolem mnie pokonał! Piwko za ten śmiech!!
Serio takie gówno w tej całej telewizji puszczają ? Strach już pilota do ręki brać...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów