Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko i wyłącznie kupuje asicsy
nie do zdarcia, przewiewne.
w filmie jest test materiału, z którego jest zrobiona wewnętrzna część podeszwy.
do grania w siatkę gel sensei 3 mt a do chodzenia onitsuka tiger
Piwo za to, że ruski na kitajców mówią tak jak my
jak już to my mówimy jak oni, bo wszystko mamy ściągnięte albo z niemiec albo ruskich
Kurwa mać! Próbowałem to z butami i teraz mam 2 dziury zamiast loga.
To Ty kurwa po pierwszym nadal miałeś nadzieje że drugi będzie z adidasa?
to nie logiczne, adidas w końcu lepszy niż jakaś airola więc to ona powinna zostać zasłonięta. W jakim celu ktoś zakrywa lepszą markę?
Ano w takim, że celnicy się nie przywalą do podróbek .
Swoją drogą Chiny to dziwny kraj. W Shenzhen np. większość chińczyków posiada podróby iphone, samsunga i HTC...ba...oni nawet mają iphone 7...Wjeżdżasz na samą górę centrum handlowego, wybierasz z katalogu ubranie lub torebkę i szyją specjalnie dla ciebie. Mnie zastanawia po co nosić podróby jak wszyscy naokoło wiedzą, że to fałszywka (tak jak wszędobylskie torebki LV w Polsce) Wyjść z takim starszym modelem Nokii w Chinach i widać żeś pan bo na oryginał cię stać .
Piwo za to, że ruski na kitajców mówią tak jak my
kitajce to rusycyzm i to my mówimy tak jak ruskie a nie na odwrót więc browarka schowaj dla siebie
Szanuj buty to będą Tobie służyć. Tylko, że są buty które wiele zniosą. Mam glany 7 lat i poza czasem spędzonym na wiązanie, nie mają żadnych wad. A mnie adidas jak lato przetrzyma to dobrze.
Ja jak kupuję, to kupuję Pumy Ducati. Fakt, że wydałem na każdą z par po około 300 złotych. Ale dwie pary tych butów miałem przez łącznie siedem, czy osiem lat. Pierwszą parę tych butów kupiłem właśnie te około siedmiu lat temu. Po trzech latach noszenia wlazłem w jakiś podmokły teren i skóra straciła swoje walory estetyczne z racji tego, że solidnie namokła. Jednak do cięższych prac przy domu chodzę w nich nadal, czyli mają siedem lat, i nadal nadają się do użytku. Obecne mam już cztery lata, i jedynym znakiem zużycia jest to, że powoli zaczynają odklejać się gumowe osłony na czubach, oraz w tamtym tygodniu zaczął odpruwać się metalowy element ozdobny z boku. T
To właśnie pokazuje jakim chujowym krajem jest ta nasza Polska. 300 zł kosztują w Polsce, gdzie pensja minimalna to 1600zł brutto, a 69.99 euro (OFICJALNY SKLEP PUMY!) czyli JESZCZE TANIEJ kosztują one w Irlandii, gdzie pensja minimalna to 1384 euro brutto. Czyli powiedzmy, że nawet dostajesz te 1600zł na rękę i tutaj dostajesz te 1384 euro na rękę - w Polsce pozwolisz sobie na 5 par, a tutaj na prawie 20.
Chory kraj.
PS. Wiem, że zaraz będzie na mnie hejt, ale ja wyjechałem za lepszym życiem i takie tutaj jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów