18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Wraz z kolegą, próbowaliśmy obalić mit, że się nie da połknąć łyżki cynamonu. Chcieliśmy to wyzwanie troszkę ubarwić
Czy nam wyszło zobaczcie sami !

Materiał Własny !

Zgłoś
kuki11 2013-02-10, 18:56
dziki_wombat napisał/a:

Kultura picia wódki zerowa, kto sam sobie polewa?

Ojjj nie takie chuj z tym. Kazdy cham nalewa sobie sam. Taka prawda, widocznie tak pija geje.

dziki_wombat napisał/a:

Kultura picia wódki zerowa, kto sam sobie polewa? Ale chuj z tym...

Oj nie takie chuj z tym. Kazdy cham nalewa sobie sam. Przykra prawda
Zgłoś
j................� 2013-02-10, 19:07 2
Gabi69 napisał/a:

Też dam piwko bo fajne dupy

nie podlizuj się oni nie lubią dziewczyn
Zgłoś
androgenius 2013-02-10, 19:16
Gabi69 napisał/a:

Też dam piwko bo fajne dupy

Fajna dupa to z ciebie może być, jak się przestaniesz pedałom pucować.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
rusofil 2013-02-10, 19:25
Takie pytanie... Po co robić z siebie debila? Ja nie wiem, to takie zajebiste, zabłysnąć brakiem mózgu? Nie wiem, na chuj ludzie robią coś takiego. Niech zapierdalają do książek, a nie do wpierdalania cynamonu

I drażni mnie coś jeszcze: dlaczego jebane bezmózgi w komentarzach nazywają kolesi gejami? Goście wyglądają całkiem zwyczajnie (no, prawda, geje wyglądają tak zwyczajnie jak hetero, nie widać po nich, że są gejami, co innego z pedałami). Po drugie: jeśli są - spekulując - gejami, to skąd to wiecie? I po trzecie: jeśli nimi są, to co kurwa z tego? Co ten fakt ma do tego gównianego filmiku? Widzę, że większość gimbusiarni tutaj leczy tak swoje kompleksy, bo sama nie ma ani jednego kolegi. Jakie to straszne, chyba się kurwa popłaczę.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
j................� 2013-02-10, 19:37 2
rusofil napisał/a:

Takie pytanie... Po co robić z siebie debila? Ja nie wiem, to takie zajebiste, zabłysnąć brakiem mózgu? Nie wiem, na chuj ludzie robią coś takiego. Niech zapierdalają do książek, a nie do wpierdalania cynamonu

I drażni mnie coś jeszcze: dlaczego jebane bezmózgi w komentarzach nazywają kolesi gejami? Goście wyglądają całkiem zwyczajnie (no, prawda, geje wyglądają tak zwyczajnie jak hetero, nie widać po nich, że są gejami, co innego z pedałami). Po drugie: jeśli są - spekulując - gejami, to skąd to wiecie? I po trzecie: jeśli nimi są, to co kurwa z tego? Co ten fakt ma do tego gównianego filmiku? Widzę, że większość gimbusiarni tutaj leczy tak swoje kompleksy, bo sama nie ma ani jednego kolegi. Jakie to straszne, chyba się kurwa popłaczę.

+
Twój opis:
Poland is sorry for being religiously retarded.
Facet, który ogląda kucyki, to nie facet. To jakieś byle co.
Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
Never forgive your foes.

Szkoda,że nie jesteś córeczką dwóch tatusiów może byś zrozumiała co jest złego w pedalstwie, a może jesteś?Dzieckiem z banku,z próbówki, ze skupu jak wolisz.

Widzisz radio ma ryja i ojciec dyrektor wyprali ci mózg, a może to twój ksiądz za snickersa?
Zgłoś
k................r 2013-02-10, 19:46
69KoWaL69 Nie spinaj sie dzieciaku wiem ze prawda boli dlatego znajdz sobie dziewczyne wtedy i rodzice,internauci i znajomi dadza wam spokoj peace
Zgłoś
issenpl 2013-02-10, 19:50
widzialem te dziewczyny z hujami na hardzie...
Zgłoś
c................w 2013-02-10, 19:50
rusofil

może jedzenie cynamonu jest głupie, ale za to zajebiście trudne, dlatego jest wyzwaniem.
Zgłoś
rusofil 2013-02-10, 21:06
jestę żydę napisał/a:

+
Twój opis:
Poland is sorry for being religiously retarded.
Facet, który ogląda kucyki, to nie facet. To jakieś byle co.
Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
Never forgive your foes.

Szkoda,że nie jesteś córeczką dwóch tatusiów może byś zrozumiała co jest złego w pedalstwie, a może jesteś?Dzieckiem z banku,z próbówki, ze skupu jak wolisz.

Widzisz radio ma ryja i ojciec dyrektor wyprali ci mózg, a może to twój ksiądz za snickersa?

Dałam ci piwo, bo jesteś takim śmiesznym gimbusikiem. Pogotuj się jeszcze, potuptaj nóżkami, niedługo ci przejdzie. Policz do dziesięciu, wyjdź na dwór i odetchnij świeżym powietrzem.
Ojoj, zmartwię cię; mam zwyczajną rodzinę, mamusię i tatusia, więc moja tolerancja nie wzięła się z posiadania dwóch ojców. Rodzice zawsze zdrowi, płodni, więc z próbówki też nie musiałam być. Lepiej ci? Ciekawe co byś napisał, gdybyś miał dwóch ojców, a jednocześnie byś ich bardzo kochał, bo, o DZIWO! byliby normalni.

PS. Nie słucham radia i nie chodzę do kościoła od n lat, więc - tu znowu muszę cię zmartwić - nie mam kontaktu z propagandą religijną i klerem : (

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
69KoWaL69 2013-02-11, 0:39
cursecrow napisał/a:

gdybym wiedział jak ten filmik ściągnąć, dodałbym angielskie napisy i zatytułował ''polish Justin Bieber EPIC FAIL at the CINNAMON CHALLENGE'' i wrzuciłbym na yt. nie pytaj mnie dlaczego

Dlaczego ?

konkrator napisał/a:

69KoWaL69 Nie spinaj sie dzieciaku wiem ze prawda boli dlatego znajdz sobie dziewczyne wtedy i rodzice,internauci i znajomi dadza wam spokoj peace

Mam dziewczynę.. ale nie muszę się jakoś uzewnętrzniac czy wrzucac zdjęc by dali mi spokój, przynajmniej pośmiac się można.
Zgłoś
synmackazklanu 2013-02-11, 1:20
Jak można popijać dębową ? jeszcze pepsi? to jest profanacja i powinny za to wsadzac do ciupy zwlaszcza takich pedałów. amen
Zgłoś
vajron 2013-02-11, 2:13 3

Ten po lewej (mojej) patrzy się na tego po prawej jakby go miał zaraz wyruchać na stole...
Zgłoś
faatbooy 2013-02-11, 14:13
nie geje.. tylko pedały.. żeby nie było !!!
Zgłoś
zu_uzka 2013-02-11, 21:54 2
dajcie spokój z tym wyimaginowanym pedalstwem. po czym wnioskujecie, że chłopaki to geje? bo piją razem wódkę? bo należą do przystojnych i zadbanych? sami byście się za siebie wzieli a nie siedzicie przy kompach a paluchami tłustymi od chipsów i frytek wklepujecie kolejne hejty na ludzi, którzy z nami wszystkimi tworzą ten portal.

zu_uzka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów