Czy nam wyszło zobaczcie sami !
Materiał Własny !
Kultura picia wódki zerowa, kto sam sobie polewa?
Kultura picia wódki zerowa, kto sam sobie polewa? Ale chuj z tym...
Też dam piwko bo fajne dupy
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.Takie pytanie... Po co robić z siebie debila? Ja nie wiem, to takie zajebiste, zabłysnąć brakiem mózgu? Nie wiem, na chuj ludzie robią coś takiego. Niech zapierdalają do książek, a nie do wpierdalania cynamonu
I drażni mnie coś jeszcze: dlaczego jebane bezmózgi w komentarzach nazywają kolesi gejami? Goście wyglądają całkiem zwyczajnie (no, prawda, geje wyglądają tak zwyczajnie jak hetero, nie widać po nich, że są gejami, co innego z pedałami). Po drugie: jeśli są - spekulując - gejami, to skąd to wiecie? I po trzecie: jeśli nimi są, to co kurwa z tego? Co ten fakt ma do tego gównianego filmiku? Widzę, że większość gimbusiarni tutaj leczy tak swoje kompleksy, bo sama nie ma ani jednego kolegi. Jakie to straszne, chyba się kurwa popłaczę.
+
Twój opis:
Poland is sorry for being religiously retarded.
Facet, który ogląda kucyki, to nie facet. To jakieś byle co.
Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
Never forgive your foes.
Szkoda,że nie jesteś córeczką dwóch tatusiów może byś zrozumiała co jest złego w pedalstwie, a może jesteś?Dzieckiem z banku,z próbówki, ze skupu jak wolisz.
Widzisz radio ma ryja i ojciec dyrektor wyprali ci mózg, a może to twój ksiądz za snickersa?
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.gdybym wiedział jak ten filmik ściągnąć, dodałbym angielskie napisy i zatytułował ''polish Justin Bieber EPIC FAIL at the CINNAMON CHALLENGE'' i wrzuciłbym na yt. nie pytaj mnie dlaczego
69KoWaL69 Nie spinaj sie dzieciaku wiem ze prawda boli dlatego znajdz sobie dziewczyne wtedy i rodzice,internauci i znajomi dadza wam spokoj peace