Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacunek dla tego chłopaka. Widać że nie przeszedł obojętnie obok potrzebującej osoby. Mały gest a ciszy a to już nie wina tego faceta że los jest taki a nie inny i że jest bezdomny.
chyba cię pojebało, zrobił to dla pr'u/fejmu/parcia na szklo zeby pozniej wystawic filmik na jewtube byc "fajnym"
Gdzie się podziało nasze człowieczeństwo?
Normalni ludzie wzruszyliby się na widok człowieka, który daje śmierdzielom pracę za 800zł ale nie kurwa wy się podniecacie dawaniem ryby zamiast wędki.
Przypomina mi się historia pewnego amerykańskiego kolesia, który nie trafił z inwestycją, zbankrutował i wylądował na ulicy. Podszedł wtedy do jakiegoś gościa i poprosił o 5 centów. Ten go jedynie wyśmiał. Okazało się, że koleś do końca życia był wdzięczny temu człowiekowi, że nie dał mu pieniędzy bo to zmotywowało go do cięższej pracy i zostania milionerem.
Tak więc lepiej było przyjebać żulowi w pysk niż dać mu 5zł w oczekiwaniu na kobiece oklaski (w tym przypadku oklaski zniewieściałych sadoli)
oto solucja, niestety to nie magia, Mikołaja też nie ma
Bardzo pozytywne
Ja nigdy nie daję pieniędzy bezdomnym, a w szczególności cyganom.
3 razy dałem po 5 złotych, 3 razy w przypadku jak ów bezdomny podszedł i rzekł "na wino/alkohol", a nie że na jedzenie. Nie lubię jak ktoś mnie kurwa okłamuje w żywe oczy, zatem prędzej dam za szczerość na alkohol niż na cokolwiek innego.
Szacun!
Smark zaimponował biedakowi, kubek "Chińczykami" (małe, żółte i gówno warte) zapełnił, przebił kubek coby kawka wypłynęła dołem a ten biedak cieszy się jakby mu kto w kieszeń nasmarkał.
Chciałbym zobaczyć jego minę za 5 minut, jak się okaże że ten kubek kasy to 1,50
Browar dla gimbusa-magika, pomysł i wykonanie super.
TO JEST PRAWDZIWY SADISTIC !!!
chłopie, masz 35 lat zastanów się i zadum nad tym co napisałeś
Większość wylądowała tam gdzie jest przez alkohol. Tyle
a gowno prawda jest tyle przeciwnosci losu ktorych ty oczywiscie nie dostrzegasz i nie dostrzezesz dopoty cie to nie dotknie , skoncz pierdolic znawco zywotow tyle
emagia.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=7749
pozdrawiam
Szacun!
Smark zaimponował biedakowi, kubek "Chińczykami" (małe, żółte i gówno warte) zapełnił, przebił kubek coby kawka wypłynęła dołem a ten biedak cieszy się jakby mu kto w kieszeń nasmarkał.
Chciałbym zobaczyć jego minę za 5 minut, jak się okaże że ten kubek kasy to 1,50
Browar dla gimbusa-magika, pomysł i wykonanie super.
TO JEST PRAWDZIWY SADISTIC !!!
A jak by się komuś nie chciało szukać jak to zrobił... TADA !!!
filmiki.jeja.pl/7972,wyjasnienie-sztuczki-z-kawa.html
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów