📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie ci artyści bo ja widzę tylko gówno pozostawione bez Pana??!
an an an an an an an thank you an an an an an an an an an an an an thank you
Fajne bambucze
Jak zaczął machać nogą to myślałem że zwątpię , mega minę odjebał . Ciekawe na co zbierali , wydawali się porobieni , pewnie na koko
Jak zaczął machać nogą to myślałem że zwątpię , mega minę odjebał . Ciekawe na co zbierali , wydawali się porobieni , pewnie na koko
@D19 nie podoba się? Wypierdalaj :*
@yoshi tak też Cię kocham <3 więc jeśli ja wypierdalam to Ty ze mną ;**
widzicie jak się da wytresować?! a Wy tylko pierdolicie
Ten w zielonych spodniach wyglada troche jak lebron james
Patrzcie ludzie jeśli w Ameryce żyją takie czarnuchy z takimi umiejętnościami, będąc potomkami tych czarnuchów które nie mogły spierdolić przed kolonialną siatką, to co muszą odpierdalać potomkowie czarnuchów którzy dali radę uciec, żyjący obecnie w Afryce. To jest nie do wyobrażenia.
A tak na poważnie chyba mieli 7 z wf'u.
A tak na poważnie chyba mieli 7 z wf'u.
Pierdolicie na czarnoskórych, a tak naprawde żaden z was tak kurwa nie potrafi ciotunie jebane! i wiem że zaraz zacznie się atak na mnie ale mam was w dupie pierdolone gimbusy. Co za chuj zapoczątkował taką modę na wyzywanie murzynów na sadolu i pierdoleniu o zbieraniu bawełny, przecież to już jest kurwa co najmniej nudne i do dupy więc się ogarnijcie do chuja.
Przecie oni tyle kasy mają kradnąc diamenty przemycone w śledzionach z Afryki,że to się w głowie nie mieści.Żydostwo pier^^lone
Jakby dostał banana w czasie pokazu jeszcze by lepiej to wyglądało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów