📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lepsze niż oryginał, a głos trochę Garou zalatuje z domieszką czegoś oryginalnego.
Fajne dupcie się tam kręcą a gościu jest serio dobry!
Dzisiaj wystarczy umiec sie sprzedac. Nie trzeba nic wiecej umiec...
Cytat:
Lepsze niż oryginał, a głos trochę Garou zalatuje z domieszką czegoś oryginalnego.
Mi bardziej przypomina głos Toma Waitsa , czyli poranny papieros + przeholowane wczorajsze wiskey.
Naprawdę bym sobie z chęcią kupił jego płytę.
PS. Jeżeli ktoś by miał info jak się chłop nazywa lub jaki ma pseudonim proszę o pw.
Zajebisty koleś tak jak by jakiś już sławny wokalista z talentem wstał, ubrał się, wziął gitarę w łapę i poszedł na ulice coś zagrać dla przechodni :]
duxaj napisał/a:
Mi bardziej przypomina głos Toma Waitsa , czyli poranny papieros + przeholowane wczorajsze wiskey.
Naprawdę bym sobie z chęcią kupił jego płytę.
PS. Jeżeli ktoś by miał info jak się chłop nazywa lub jaki ma pseudonim proszę o pw.
Na pw? Czyś ty zgłupiał? Totalne chamstwo, my też chcemy!
@UP
Wiesz co, na ogół ludzie podchodzą do takich ze znieczulicą, biorąc ich steoretypowo za żebraków/przegrańców, którym została tylko muzyka. Nie raz już spotkałem się z info, że ludzie przechodzili obojętnie obok światowej sławy ludzi grających na ulicach.
@Topic
Aż się zalogowałem, co robię bardzo rzadko. Typ jest świetny, nie wiem czemu, ale praktycznie zawsze pojawia mi się banan na ryju, gdy widzę jakiegoś "ulicznego grajka" i mimo że sam wiążę koniec z końcem, zawsze coś im sypnę. Człowiek na prawdę ma talent. Cholera, nie wiem czemu, ale myślę, że jest "kimś", a specjalnie ma założony kaptur. Tak czy siak, gdyby tylko chciał, zrobiłby karierę, choć w życiu prawdziwych muzyków liczy się sama muzyka, reszta schodzi na drugi plan. To jest piękne.
czy to nie KG z kostki przeznaczenia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów