📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Coby dubstepowicze się nie obrazili
Mieszanie muzyki klasycznej ze srapstepem jest obrzydzające jak kobieta robiąca loda w gumie
Ahh... Coś dla odmiany od dubstepu który ciągle wrzucają. Lubię słuchać wszystkiego (poza hh i rapem) ale co za dużo to nie zdrowo. Odmiany electro, rock a nawet metal ale i tak zawsze chętnie posłucham klasyki. Od klasyki czuć pasję a nie tylko zabawę.
kaelem napisał/a:
każdego kurwa kto potrafi trafić
w klawisze najlepiej pokazujcie, zrobimy mam talent z sadola, W pizdu
Wrzuć na sadola jak "trafiasz w klawisze" leszczu. (btw, grajek to gosciu z warszawy)
up. Pierdolisz, byłem w warszawie i go nie widziałem
Koleś ostro palcami jeździ, ciekawe jak w łóżku ze swoją lubą
@=CAMEL=: Akurat nie zima, a lato. Fragment ten, będący trzecią częścią tego koncertu, opisywany jest jako letnia burza, lub wręcz gradobicie.
duch swiety napisał/a:
up. Pierdolisz, byłem w warszawie i go nie widziałem
idioto, czyli ja jak byłem we wrocku i nie spotkałem Gienka Loski to znaczy, że go tam nie było? Puknij się w łeb baranie.
@Gienka Loskę spotkałem ostatnio w Warszawie na dworcu, nie we
Wrocławiu ot ciekawostka
Wrocławiu ot ciekawostka
Jak znajdziesz Adagio , In the hall of the mountain king, albo sensorium, w wykonaniu grajka to będę bardzo wdzięczny
Echelon napisał/a:
Gimbusy tego nie znają więc pewnie powoli będą Ci piwa leciały - w końcu oni jarają się jakimś gównem w stylu srupstepu. Ja dziękuję za wstawkę!
sa gusta i gusciki
gralem 8 lat na akordeonie w szkole, dzis od 7 lat slucham dubstepu filthu drumu itp
wysralbym Ci sie na klate ale uciekles
Gościa mógł bym słuchać, a nie tych pierdolonych cyganów co grają pod oknami bloków...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów