📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Im się wydaję ,że są śmieszni. Dla mnie są żałośni.
To gówno jest tu chyba tylko dlatego, że twórcy tego crapu płacą właścicielowi strony za umieszczanie tu tego guana. Inaczej już dawno by skończyło na samym dnie działu "suchary".
żałosne jest to że tam jest jędker a ja go kiedyś słuchałem
niech go wezmą do tosiewytnie.pl bo tylko tam sie komercyjny pajac nadaje.
niech go wezmą do tosiewytnie.pl bo tylko tam sie komercyjny pajac nadaje.
Kurwa jego mać, znowu zacznie się bicie piany na 5 stron. Skończcie pierdolić że program żałosny bo jak ktoś już powiedział... lepiej żeby sadol był darmowy ale z takimi extra filmami niż bez tego i płatny! Tym bardziej że 60% z was nie pracuje a jedyne pieniądze jakie dostajecie to 10 zł co sobotę od mamy żeby się tanio najebać.
PS: Mnie ten program też wkurwia ale nie bije pijany i nie piszę kolejnego durnego posta. Nie lepiej jest komuś postawić piwo, ugryźć się w język, i wstrzymać od pisania niż powielać wciąż te same komentarze?
PS: Mnie ten program też wkurwia ale nie bije pijany i nie piszę kolejnego durnego posta. Nie lepiej jest komuś postawić piwo, ugryźć się w język, i wstrzymać od pisania niż powielać wciąż te same komentarze?
To Stachu dojebałeś, jak łysy warkoczem. Jak sadol będzie płatny, to nie będzie gimbusów, nie będzie takich wypocin szołowych i pierdolenia bez sensu. Kurwa argumenty ci chyba gracjan roztocki spisał...
ale dupy wyrwał ten cały Bieluń... wyglądają jakby im zapłacił za towarzystwo :O
NiedźwiedzioGłowy napisał/a:
Jak sadol będzie płatny, to nie będzie gimbusów, nie będzie takich wypocin szołowych i
mam nadzieje takich trolli jak ty
eot
kostek.... kozdek niech ktoś usunie moje konto , proszę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów