📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Zamiast Matura to bzdura ....??
Dlaczego 90% użytkowników tego portalu to banda jebanych malkontentów? Przecież admin zarabia kasę na reklamach, młoty, a dzięki temu serwer nadal stoi i możecie zacieszać z mniej, lub bardziej śmiesznych ("sadystycznych xD") filmików, obrazków i kawałów. Przecież ci kurwa ręka nie odpadnie, jak zjedziesz troche scrollem i ominiesz tę durną reklamę.
Ten Kostek jest wchoooj lepszy od tego calego "matura to bzdura" w ktorej wystepuje banda idiotow o0
do tego lepsze pytania, a nie jakieś "gdzie leży Polska?" czy inne bezsensy.
riodoro1 napisał/a:
Jeżeli będą tu wrzucać swoje gówno tak często jak "Matura to Bzdura" to się zapierdolę.
Wiem Cent że trzeba pieniędzy na serwer, ale to już wkurwia.
Usuń konto
Proponuję dodać opcje ukrywania poszczególnych filmów, a także ignorowania filmów danego użytkownika, aby ci co nie chcę oglądać takich gówien jak MTB czy to powyższe po prostu tego nie widzieli.
Opcja "Hide this post", albo "Mark as Spam"
Opcja "Hide this post", albo "Mark as Spam"
a ja myślałem że to screeny z wp ktoś wstawił o.O no a tu zonk, to odtwarzacz, brawo!
Czy nie ma kto wyjebać temu kryptogejowi zwanemu Kostkiem w przysłowiowy ryj?
maxs90 napisał/a:
a ja się pośmiałem,a jak wam sie nie podoba to na jaki chuj oglądacie i komentujecie matoły?
a skąd mamy wiedzieć, że nam się nie podoba jak nie obejrzymy?
hehehe wychujałem wszystkich. Nie obejrzałem a od razu wcisnąłem KIT.
A mi się podobało szczególnie ta grupka chłopaków wraz z Wietnamczykiem
Jaki koleś ma głosik pedalski to szok. Jebać taka współprace skoro ma tylko wkurwiać użytkowników.
Ps. Dawno poblokowalem Adblockiem wszystkie reklamy na tej stronce bo ich ilość jest poprostu przesadzona, rozumie że trzeba na czymś zarabiać ale miej tez na uwadze swoich odwiedzajacych Cent.
Ps. Dawno poblokowalem Adblockiem wszystkie reklamy na tej stronce bo ich ilość jest poprostu przesadzona, rozumie że trzeba na czymś zarabiać ale miej tez na uwadze swoich odwiedzajacych Cent.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów