📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak tacy jak ten z tym pejczem mnie wkurwiają, jak dostał to aż się uśmiechnełem.
A tak po za tym to zajebisty strzał.
A tak po za tym to zajebisty strzał.
0.55- ,, Ty kurwa''
Taki oklep przydałby się naszym zakapturzonym bezmózgowcom, których nie stać na słuchawki przez co wszyscy słuchamy tego ich syfu.
Gdyby jeden z drugim zarobili własnymi rękoma na to auto, to ten brudas dostały taki wpierdol, że by go w budzie z kebabami nie poznali.
Dzieci bogatych rodziców, to obok emo kolejny wylęg ciot.
Dzieci bogatych rodziców, to obok emo kolejny wylęg ciot.
udusil bym go tym paskiem
po 1 takich to sie bierze za łep do samochodu, zakręca szybe i wybiera na przejażdżke po mieście (tak jak to mogli zrobić chłopaki z 1 wozu)
po 2 chyba słychać tam jakiś polski akcent
~Cygan napisał/a:
po 1 takich to sie bierze za łep do samochodu, zakręca szybe i wybiera na przejażdżke po mieście (tak jak to mogli zrobić chłopaki z 1 wozu)
To już wiemy który to cygan wybijał im te szyby i co z nim później zrobili.
a teraz najlepsze: tacy dostaną w dziąsło a nazajutrz będą robić to samo, mózgu w jedną chwilę nie nabędą
i ja się pytam czemu klepał w to auto?
i ja się pytam czemu klepał w to auto?
Jak dla mnie to panowie z SUV'a zatrzymali sie kawalek dalej i wyslali delegacje w postaci kilku kopow na ryj pod koniec filmu.
Ta ulica popularna jakaś jest, nie wiem czy kojarzycię te trzy babki co się tam tłukły ?
Jeśli jakikolwiek człowiek, brudas, czarny, żółty, biały zacząłby mi napierdalać auto, niezależnie czy miałby powód czy jak w tym przypadku nie, szybko bym mu to wyperswadował, raczej nie tak delikatnie jak to się zakończyło na filmiku
Biedaczek Chciał tylko się popisać przed kolegami a tu tak go potraktowali łobuzy. Od razu mi fajka zmiękła jak pobili kochanego brudaska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów