📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
za robotę by się wziął a nie napierdala w wiadra patykami na ulicy
A poza tym spójrzcie na jego ramiona i mięśnie typowe dla perkusisty, klata i brzuch siada a rozwinięte są mięśnie od machania pałeczkami więc podejrzewam, że w domu ma zupełnie inny sprzęt do gry i gra też pewnie dłużej niż ten któryś tam kuzyn z 6 letnim stażem...
A poza tym spójrzcie na jego ramiona i mięśnie typowe dla perkusisty, klata i brzuch siada a rozwinięte są mięśnie od machania pałeczkami więc podejrzewam, że w domu ma zupełnie inny sprzęt do gry i gra też pewnie dłużej niż ten któryś tam kuzyn z 6 letnim stażem...
A tak btw, jajem bym w niego jebnął jak by mi tak pod oknem grał...
Trzymaj, Astrox.
perkusja z recyclingu, perkusista nie z tej dzielnicy
niezły
niezły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów