📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Flodzia już zaczęła uzyskiwać u mnie szczątki szacunku za poprawę swoich tematów ale tym filmikiem wszystko pogrzebała. Raz na zawsze.
Krzyż na drogę Flodzia. Zalecam czynność na literę "W" za którą dostaje się warna.
Krzyż na drogę Flodzia. Zalecam czynność na literę "W" za którą dostaje się warna.
Barnellini napisał/a:
Flodzia już zaczęła uzyskiwać u mnie szczątki szacunku za poprawę swoich tematów ale tym filmikiem wszystko pogrzebała. Raz na zawsze.
Dlaczego piszesz w rodzaju żeńskim ? Przecież Flodzia to facet. Ewentualnie mozna go mianować sadolowym transwestyta.
Dlaczego to konto jeszcze istnieje na sadolu?
Jak zwykle Flodzia - CHUJOWE. Czasem zdarza ci się odwalić i wrzucić coś dobrego, ale chujni zawsze jest więcej. Filmiki z komentarzy są o wiele lepsze.
Te wideo powinno być na glowej zamiast te szambo od flodzi.
T3RMINATOR napisał/a:
Takich wstawek oczekuję.
Te wideo powinno być na glowej zamiast te szambo od flodzi.
Marcello3031 napisał/a:
Zapłacę za utylizację flodzi i jej głupich filmów. Błagam za każdą cenę.
Skontaktuj się z administracja portalu, oni są łasi na hajs. Obawiam się jednak, że Cię nie stać.
raus mi z tym gównem.
kurwa normalnie tik tok nie robi z sanowanego kiedyś portalu. A najgorsze że jebane cioty dają temu piwa
ANALizator napisał/a:
muzyczka idealna do walenia konia
Nooo... spodziewałem się sporo pojebanych komentarzy w tym temacie ale jakim trzeba być pojebanym degeneruchem żeby przy tym walić konia???
PS: Filmik jest tak idiotyczny że aż śmieszny, piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów