Wiem, że byly podobne filmiki z układaniem podczas żonglowania, ale to jest prawdziwy mózgojeb
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to trzeba mieć zwinne łapy.A ja grając od dawna w fife nie opanowałem nawet połowy kombinacji na padzie :/
Roszp napisał/a:
Kolejny miś, który uważa, że to wszystko wina kraju
Człowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś nie wyjdzie z człowieka.
Nauczył się chwytliwego powiedzenia i powtarza przy każdej okazji. Chcesz naprawiać Polskę - droga wolna. Ja mam całe życie przed sobą i nie zamierzam go spędzić przed telewizorem oglądając występy naszej "reprezentacji" i latając co jakiś do pośredniaka i po piwo.
Mówisz, ej mała układam 3 kosti rubika podczas żonglowania i sukwa od razu jest mokra.
Wątpię, że jest to fake, siedzę trochę w speedcubingu i widzę jaką metodą układa ten koleś. Co do komentarza, że jest on leworęczny nie koniecznie tak jest, gdyż większość osób praworęcznych w OH (one handed) układa lewą ręką, bo ma łatwiejszy dostęp do ściany prawej, która jest jedną z ważniejszych ścian.
takie coś to jeszcze nic bo on widzi tą kostkę. Mózgojeb się zaczyna jak układają kostkę nawet na nią nie patrząc. I to w kilka sekund.
zidanek666 napisał/a:
takie coś to jeszcze nic bo on widzi tą kostkę. Mózgojeb się zaczyna jak układają kostkę nawet na nią nie patrząc. I to w kilka sekund.
Uwierz mi, to nie jest ciężkie
Prawdziwa akcja zaczyna się od 6:05
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów