Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TytanowyRosomak 2017-05-03, 11:33 22
Vivrael,

Cytat:

A co jeśli powiem wam, że można jednocześnie byś antynacjonalistą i nie być lewakiem?

Przeglądając twoje komentarze stwierdzam że oszukujesz teraz sam siebie lewacka pizdeczko
Zgłoś
saves 2017-05-03, 11:50 11
AleDlaczego napisał/a:

Ale nie wrzucaj tu zdjęć z tajnych spotkań ONR.

To zdjęcie robione z partyzanta na squacie Antify.
Zgłoś
Vivrael 2017-05-03, 12:13 4
TytanowyRosomak napisał/a:

Vivrael,

Przeglądając twoje komentarze stwierdzam że oszukujesz teraz sam siebie lewacka pizdeczko

Co jest lewackiego w moich wypowiedziach, knypie? Już na początku robisz błąd logiczny, używając słów, których znaczenia nie znasz. Książek zapewne też nie czytasz, bo tylko Żydzi czytają.
Zgłoś
KillerLaugh 2017-05-03, 12:31 7
Cytat:

Czy może być coś bardziej hańbiące pamięć o ludziach, którzy oddali życie za kraj cebuli, niż przemarsz neonazioli z ONR'u w stolicy?

Na przykład Grodzka kładąca wieniec na ich grobie.
Zgłoś
P................e 2017-05-03, 13:01 3
DiKarpio napisał/a:

Na przykład Grodzka kładąca wieniec na ich grobie.

Chuj z Grodzką, chłop jak chłop tylko dziwny. Według mnie te cioty z brunatnych koszulach z erekcją prawej ręki są gorsze. Zresztą byłem na kilku spotkaniach ONRu z ciekawości i na dwóch spotkaniach NOPu. I jak mi ktoś będzie dalej pierdolił że oni nie mają zapędów nazistowskich to mu powiem wprost że jest ślepy albo niedojebany. Przecież to jest to samo co wczesne NSDAP tylko na szczęście nie mają praktycznie żadnego posłuchu wśród obywateli.
Zgłoś
L................a 2017-05-03, 13:57 2
Beka z nazipolactwa zawsze dobra.
Zgłoś
szoferzdz 2017-05-03, 14:06 1
Faper Noster napisał/a:

Ja bym jeszcze dorzucił noc z Yvette

Ja tam zawsze wolałem Marie i było mi smutno ze w którymś odcinku została zastąpiona przez Mimi
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-05-03, 14:29
Widzę że Hasbara na sadolu w formie.
Zgłoś
M................3 2017-05-03, 15:18
Jebać was lewackie kuhwy, lewackie hobaki.
Zgłoś
jebiewdupelewaka 2017-05-03, 16:53
dzień dybry
Zgłoś
meme18 2017-05-03, 17:41 3
Vivrael napisał/a:

A co jeśli powiem wam, że można jednocześnie byś antynacjonalistą i nie być lewakiem?

Przykro mi. Trafiłeś w złe miejsce. U większości użytkowników tego forum nie wytworzył się taki narząd jak mózg. Banda oszołomów dzieli ludzi na lewaków i prawaków, widzą tylko albo białe albo czarne. Nie zgodzisz się tylko z myślą prawicową - jesteś kategorycznym lewakiem!!!
Nie zgodzisz się z myślą lewacką - jesteś głupim prawicowcem!!!
To już nawet nie jest kurwa śmieszne.
Zgłoś
jebiewdupelewaka 2017-05-03, 18:23 3
meme18 napisał/a:

Przykro mi. Trafiłeś w złe miejsce. U większości użytkowników tego forum nie wytworzył się taki narząd jak mózg. Banda oszołomów dzieli ludzi na lewaków i prawaków, widzą tylko albo białe albo czarne. Nie zgodzisz się tylko z myślą prawicową - jesteś kategorycznym lewakiem!!!
Nie zgodzisz się z myślą lewacką - jesteś głupim prawicowcem!!!
To już nawet nie jest kurwa śmieszne.

możesz być jeszcze pedałem
Zgłoś
saves 2017-05-03, 18:27 2
jebiewdupelewaka napisał/a:

możesz być jeszcze pedałem

W dodatku biernym.
Zgłoś
jebiewdupelewaka 2017-05-03, 18:30 2
znam takich
znam żydów
znam pedryli
znam feministki
znam POjebanych

i nic do nich nie mam
poważnie
to jest tolerancja prawicowca na głupotę świata

saves napisał/a:

W dodatku biernym.

chyba się rozmarzyłeś za bardzo, ale gratuluję wyobraźni
i życzę powodzenia
Zgłoś
Vivrael 2017-05-03, 18:32 1
jebiewdupelewaka napisał/a:

znam takich
znam żydów
znam pedryli
znam feministki
znam POjebanych

i nic do nich nie mam
poważnie
to jest tolerancja prawicowca na głupotę świata

chyba się rozmarzyłeś za bardzo, ale gratuluję wyobraźni
i życzę powodzenia

Ale ty masz silną psychikę. Zazdroszczę!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem