Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co jeśli powiem wam, że można jednocześnie byś antynacjonalistą i nie być lewakiem?
Przeglądając twoje komentarze stwierdzam że oszukujesz teraz sam siebie lewacka pizdeczko
Ale nie wrzucaj tu zdjęć z tajnych spotkań ONR.
To zdjęcie robione z partyzanta na squacie Antify.
Vivrael,
Przeglądając twoje komentarze stwierdzam że oszukujesz teraz sam siebie lewacka pizdeczko
Co jest lewackiego w moich wypowiedziach, knypie? Już na początku robisz błąd logiczny, używając słów, których znaczenia nie znasz. Książek zapewne też nie czytasz, bo tylko Żydzi czytają.
Czy może być coś bardziej hańbiące pamięć o ludziach, którzy oddali życie za kraj cebuli, niż przemarsz neonazioli z ONR'u w stolicy?
Na przykład Grodzka kładąca wieniec na ich grobie.
Na przykład Grodzka kładąca wieniec na ich grobie.
Chuj z Grodzką, chłop jak chłop tylko dziwny. Według mnie te cioty z brunatnych koszulach z erekcją prawej ręki są gorsze. Zresztą byłem na kilku spotkaniach ONRu z ciekawości i na dwóch spotkaniach NOPu. I jak mi ktoś będzie dalej pierdolił że oni nie mają zapędów nazistowskich to mu powiem wprost że jest ślepy albo niedojebany. Przecież to jest to samo co wczesne NSDAP tylko na szczęście nie mają praktycznie żadnego posłuchu wśród obywateli.
Ja bym jeszcze dorzucił noc z Yvette
Ja tam zawsze wolałem Marie i było mi smutno ze w którymś odcinku została zastąpiona przez Mimi
A co jeśli powiem wam, że można jednocześnie byś antynacjonalistą i nie być lewakiem?
Przykro mi. Trafiłeś w złe miejsce. U większości użytkowników tego forum nie wytworzył się taki narząd jak mózg. Banda oszołomów dzieli ludzi na lewaków i prawaków, widzą tylko albo białe albo czarne. Nie zgodzisz się tylko z myślą prawicową - jesteś kategorycznym lewakiem!!!
Nie zgodzisz się z myślą lewacką - jesteś głupim prawicowcem!!!
To już nawet nie jest kurwa śmieszne.
Przykro mi. Trafiłeś w złe miejsce. U większości użytkowników tego forum nie wytworzył się taki narząd jak mózg. Banda oszołomów dzieli ludzi na lewaków i prawaków, widzą tylko albo białe albo czarne. Nie zgodzisz się tylko z myślą prawicową - jesteś kategorycznym lewakiem!!!
Nie zgodzisz się z myślą lewacką - jesteś głupim prawicowcem!!!
To już nawet nie jest kurwa śmieszne.
możesz być jeszcze pedałem
znam żydów
znam pedryli
znam feministki
znam POjebanych
i nic do nich nie mam
poważnie
to jest tolerancja prawicowca na głupotę świata
W dodatku biernym.
chyba się rozmarzyłeś za bardzo, ale gratuluję wyobraźni
i życzę powodzenia
znam takich
znam żydów
znam pedryli
znam feministki
znam POjebanych
i nic do nich nie mam
poważnie
to jest tolerancja prawicowca na głupotę świata
chyba się rozmarzyłeś za bardzo, ale gratuluję wyobraźni
i życzę powodzenia
Ale ty masz silną psychikę. Zazdroszczę!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów