Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
myślałem że chujem pietra będzie naciskał.. amator.
Sralman, ty to naprawdę jesteś jakiś dziwny...
Gratulacje. Od razu mogłabyś pryskać w swój feministyczny ryj, na to samo by wyszło.
Ahh, jakie to urocze ze utozamiasz sie ze spermiarzem walacym konia w windzie do przerazonej kobiety ...
Ahh, jakie to urocze ze utozamiasz sie ze spermiarzem walacym konia w windzie do przerazonej kobiety ...
Zaczynam podejrzewać, że chcesz zawstydzić największych sadolowych przygłupów i najbardziej żałosnych palantów. Skoro nie wiesz, gówniaku co się stanie gdy rozpyli się gaz w tak małym zamkniętym pomieszczeniu, to zapytaj o to kogoś dorosłego, a jeśli znasz jakiegoś mężczyznę, to zapytaj go co by zrobił w takiej sytuacji z babą, która by go opryskała. Miałeś do wyboru tyle żółtych mordek i obrazków, to musiałeś wybrać akurat tego młodego pedała z babską fryzurą, to zawsze dużo mówi o człowieku, ale ty już dałeś nie raz taki popis, że nie jest to dla mnie zaskoczeniem.
Zaczynam podejrzewać, że chcesz zawstydzić największych sadolowych przygłupów i najbardziej żałosnych palantów. Skoro nie wiesz, gówniaku co się stanie gdy rozpyli się gaz w tak małym zamkniętym pomieszczeniu, to zapytaj o to kogoś dorosłego, a jeśli znasz jakiegoś mężczyznę, to zapytaj go co by zrobił w takiej sytuacji z babą, która by go opryskała. Miałeś do wyboru tyle żółtych mordek i obrazków, to musiałeś wybrać akurat tego młodego pedała z babską fryzurą, to zawsze dużo mówi o człowieku, ale ty już dałeś nie raz taki popis, że nie jest to dla mnie zaskoczeniem.
"Mezczyzne".... jeblem ze smiechu....skup sie na tym za co ten twoj "mezczyzna" obrywa gazem w windzie, a nie na technikaliach. I wiesz co robia z takimi 'mezczyznami" jak ty w pierdlu? Obnazyles sie tu parowo w chuj z tym swoim "dreszczykiem emocji", wiec mysle ze predzej czy pozniej sie dowiesz ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów