18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
pinokio404 2017-11-12, 21:50 1
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:

pfff hipokryzja ... jak wrzucają jakieś żywe myszy czy króliki wężom w terrariach do żarcia, to tłumaczenie "przecież to natura, tak to się odbywa, słabsze i mniej przystosowane osobniki giną". Ale węża z jajka to już nożyczkami wycina - zostaw kurwa tą skorupę, niech się naturalnie z niej wydostanie. Nie da razy? Niech naturalnie zdechnie.

Każdy szczeniaczek to jeden tysiaczek. Mówi ci to coś ?
Zgłoś
Apolityczny 2017-11-12, 21:53 1
tranzystor napisał/a:

I od razu do spuszczenia w sedesie.

Spuścić w sedesie to Ty możesz swojego kundla, z którym się liżesz.
Zgłoś
Nert 2017-11-13, 0:43 1
@up oho kolejny popierdol co trzyma jakieś skurwysyństwo w domu i twierdzi jakie to super, opowiedz nam o interakcji człowieka z wężem lub pająkiem, jaką to wieź możesz z nim nawiązać, bo nawet jebany chomik ma więcej zalet niż to kurestwo
Zgłoś
DoubleBorger 2017-11-13, 0:56
jajko wygląda jakby było z chińskiego plastiku
Zgłoś
Apolityczny 2017-11-13, 10:43
Ludzie trzymają różnego rodzaju egzotyczne zwierzęta bo ładnie wyglądają czy po prostu im się tak podoba. Nie wszyscy są jak Ty zofilami by zwierzę musiało odwzajemniać ich uczucia
Zgłoś
shatta 2017-11-13, 14:06
Ja trzymam u siebie Boa dusiciela, parkę gekonów leśnych i zabieram się właśnie za robienie kolejnego terrarium.
Fakt - nie mam mowy o nawiązywaniu kontaktu, wąż kojarzy jedynie twój zapach.
Ludzie hodują egzotyczne roślinki a inni egzotyczne zwierzaki. Mnie cieszy dokurwione terrarium które wygląda jak wycinek lasu, nad którym spędziłem dwa miesiące. A co do tego że to obślizgłe, to radze kiedyś wziąć na ręce jak będziecie mieć okazje.
No i jest o wiele bardziej doskonałe od nas, widzenie w termowizji, ogrom masy mięsniowej, idealny kąt ułożenia zębów, perfekcyjny węch itp

Natura nad człowiekiem musi jeszcze trochę popracować
Zgłoś
Jetix 2017-11-13, 17:25 2
@shatta Skoro są o wiele bardziej doskonałe od nas, to dlaczego to my je trzymamy w zamknięciu i traktujemy jako coś co ma na dać pewnego rodzaju rozrywkę, a nie odwrotnie? Nie siła i wielkość zębów decydują o tym który gatunek jest bardziej śmiercionośny.
Zgłoś
Novik 2017-11-13, 19:39
Tia a ci co komentują to z cesarskiego cięcia ;3
Zgłoś
Nemomen 2017-11-13, 19:56

pfff hipokryzja ... jak wrzucają jakieś żywe myszy czy króliki wężom w terrariach do żarcia, to tłumaczenie "przecież to natura, tak to się odbywa, słabsze i mniej przystosowane osobniki giną". Ale węża z jajka to już nożyczkami wycina - zostaw kurwa tą skorupę, niech się naturalnie z niej wydostanie. Nie da razy? Niech naturalnie zdechnie.

Ja również jestem za aborcją zamiast cesarskiego cięcia
Zgłoś
Cinkciara 2017-11-14, 12:15

Ja to jestem ciekawa, czy Ty kiedykolwiek rozmawiałeś z terrarystą z prawdziwego zdarzenia. ŻADEN logicznie myślący właściciel gadów nie będzie ich karmił żywą karmówką, bo żywa karmówka potrafi się zaciekle bronić. Szczury chociażby mogą poważnie uszkodzić węża, zdjęć po takich starciach w necie jest masa. Normalni terraryści, którzy dbają o swoje zwierzęta i nie przypisują im ludzkiej tęsknoty za czymś czego nie mają, w tym przypadku za polowaniem (bo przecież zwierzę wyhodowane w niewoli na pewno wie za czym powinno tęsknić...), tym bardziej, że mało który gad nie przyjmuje martwego pokarmu. Karmią więc odpowiednio przygotowanymi mrożonkami, które nie tylko się nie bronią ale i nie mogą zarazić gada pasożytami.
Zgłoś
srimek 2017-11-14, 19:20
niemamskarpet. napisał/a:

a sam by nie wylazł ??? przecież to w ich naturze, powinny same wyłazić - selekcja naturalna jak nie da rady to znaczy że był za słaby

może miał zatwardzenie
Zgłoś
p1erd0lewszystkiezajete 2018-01-12, 3:25
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem