📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to jest kurwa zajebiste, odkrycie roku jak chuj
My w komentarzach mamy Onion Squad Performance...
Kurwa czy to jest w Polsce, że każdemu szkoda tych ''dfuch zotych'' rzucić?
ncsic napisał/a:
To saksofon, tylko najpewniej barytonowy (czyli większy, o niższym dźwięku).
basowy
skończyłem szkołe muzyczną, jestem ekspertem.
Ciekawostka o artystach w nowojorskim metrze. Przechodza oni przez niemalze casting i ci najlepsi dostaja wtedy pozwolenie na granie. Kazdy "licenjonowany" wykonawca ma swoj baner/plakat. Czesto rowniez wydali oni nawet juz swoje plyty.
Tak i tez jest z tym zespolem. Nazywa sie Drumadics i jest dosyc popularny.
Wydali plyty (google -> Drumadics bandcamp), a na youtubie mozna nawet znalezc bardziej profesjonalne wersje ich wykonan.
To jest ich najlepszy kawalek:
Tak i tez jest z tym zespolem. Nazywa sie Drumadics i jest dosyc popularny.
Wydali plyty (google -> Drumadics bandcamp), a na youtubie mozna nawet znalezc bardziej profesjonalne wersje ich wykonan.
To jest ich najlepszy kawalek:
ej! w 59 sekundzie nie podchodzi tam z tyłu ta laska z tego pranku eksperyment, albo gold digger prank?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów