📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak on kumplowi będzie dupy dawał po takim przetarciu dupskiem o krawężnik?
Będzie mężny i się poświeci dla ukochanego.
Będzie mężny i się poświeci dla ukochanego.
Ufffff. Już się bałem, że uda mu się wyjść z poślizgu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło

Cymbał, jak każda motopisda... Chcial rozdupczyć lustereczko w samochodzie na złość, a sam poszedł w kanał jakieś 50 razy tyle. Części do motorków drogie w c🤬j, a rozj🤬 chyba wszystko, co się dało. Buahahahah...
Baronessa napisał/a:
Chcial rozdupczyć lustereczko w samochodzie na złość, a sam poszedł w kanał jakieś 50 razy tyle.
Chciał zrobić na złość, to zrobił...

Jak będzie się skarżył że auto go zepchnęło na krawężnik, puszkarz będzie się tłumaczył że nie widział go w lusterku

No i bardzo dobrze, jakby nie uszkodził auta to by mu się nic nie stało...
No i ciekawe, jak teraz się zachowa motocipencjusz.
Czy jak mazgaj będzie płakał, że puszkarz spowodował wypadek i będzie chciał odszkodowania.
Czy tak jak prawdziwy facet, weźmie na klatę, uzna, że skoro sam uszkodził mu lusterko, to puszkarz miał prawo oddać cios i okazał się w tym pojedynku drogowym po prostu lepszy.
Czy jak mazgaj będzie płakał, że puszkarz spowodował wypadek i będzie chciał odszkodowania.
Czy tak jak prawdziwy facet, weźmie na klatę, uzna, że skoro sam uszkodził mu lusterko, to puszkarz miał prawo oddać cios i okazał się w tym pojedynku drogowym po prostu lepszy.
Ech... mówcie, co chcecie. Ale jak to miło popatrzeć na takich motorzystów... motocykle piękne, panowie - ubrani palce lizać... 😍
Może nawet lepiej, że kaski mają?
Człowiek ma wrazenie, że wszyscy przystojni...

JoSeed napisał/a:
Ech... mówcie, co chcecie. Ale jak to miło popatrzeć na takich motorzystów... motocykle piękne, panowie - ubrani palce lizać... 😍
Oni po to maja te kaski, żeby im duma z własnej głupoty czachy nie rozerwała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie