Ciekawe jakie będą skutki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty jesteś chyba jakaś ukryta opcja ciapacka jak mecze z brudnym komentarzem oglądasz.
W imieniu wszystkich kibiców Arsenalu - pierdolta się : D
brakowalo aby allah akbar
Nie będzie go jakieś dwa dni na polu bawełny i tyle.
gacus napisał/a:
Ty jesteś chyba jakaś ukryta opcja ciapacka jak mecze z brudnym komentarzem oglądasz.
często się ogląda mecze na ruskich/ciapackich(jak najrzadziej!) kanałach w necie kiedy canal + nie transmituje meczu albo gdy się go nie ma, więc ten sadol chyba jest niewinny!
wormarder@
Zgłaszam sprzeciw.
Tak się składa, ze Canal + transmitowało zarówno Liverpool - Stoke City, jak i później ( 16.00 ) Arsenal - Aston Villa
Werdykt sądu:
Winny
Zgłaszam sprzeciw.
Tak się składa, ze Canal + transmitowało zarówno Liverpool - Stoke City, jak i później ( 16.00 ) Arsenal - Aston Villa
Werdykt sądu:
Winny
greg2222 napisał/a:
Allocer - Twój łeb spadnie prędzej niż Arsenal
Arsenal to dno i metr mułu dopóki ten dziadek ich dalej będzie trenował.
W tym momencie pewnie zostanę ukamienowany, ale co mi tam. Ogólnie to mało mnie obchodzi, czy ten piłkarz zedrze sobie skórkę, czy rozwali kolano. Bo każdy piłkarz to gej. Kurwa, jak się na to patrzy to jest śmiech na sali i nic więcej - przewróci się, na PROSTYM, zawsze strzeżonym trawniku i zesra z bólu bo mu się zdarła skóreczka. Oj ;(( I bardzo dobrze, że takiego fikołka wywinął, może to go nauczy, że to jest faul, a nie dotknięcie ręką drugiego piłkarza i krzyki "ojjjjjjja bollli". Dalej nie chce mi się gadać bo fani tego zpedalonego sportu (zapewne dawniej była to piłka nożna, ale dzisiaj to tylko cyrk na kółkach i płonący burdel) mnie zhejtują. Amen i miłego oglądania, tego jakże brutalnego według opinii innych sportu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów