Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
'Skorzany' kombinezon dobrze pochlonal sile tarcia
No właśnie nie bardzo, przyjrzyj się - oparł się kolanem i klatą o kierownicę i sunął na supermana Chyba nic mu się nie stało, dalej będą bez kurtek i spodni jeździć.. Po mojemu banda idiotów, rodziców szkoda.
Na prostej drodze się wyjebał- to świadczy o tym, że rozdawanie przez rodziców crosów, skuterów, rowerów dla gimbusa powinno być zakazane, bo debil na normalnej drodze mógłby narobić problemów innym. Tutaj to chociaż sam się debil przewrócił i dobrze.
Nie tylko dla tych najlepszych i śmiesznych -> @d1abol, @DiesIrae, @SkupiK, @Welonka, @gonzo3211
A co do reszty "bandy" która z domu nie wychodzi i siedzi tylko na sadolu jak (
@grzechu5444, raczej sam robisz burdel na drodzę, prosta droga i może ale dzióra dzióra pogania kolega próbował ominąc 1 i wpadł w 2 i oto taki efekt. Wyjdź z domu bo po nicku osdzam cię za bycie TYM Grzechem od "Wideoreceznji"
@Grzyb18, wiesz jak wygląda skuter i czym się różni od motocykla ? )
Nie znacie przyczyn nie osądzajcie, hejty na Sadolu i komentarze typu "Tutaj to chociaż sam się debil przewrócił i dobrze" są wg. Mnie anormalne. Obyś "debilu" sam się wypieprzył i zobaczymy czy nadal będziesz mówił "O wyjebałem się, jestem debilem, ale mi dobrze, powinienem jeszcze mocniej jebnąć"
trzeba było z gołą dupą jechać najlepiej, może mniej by się obtarł..
Gnojki 16 letnie dostali od rodziców motorki i robią tylko burdel na drodze.
Na prostej drodze się wyjebał- to świadczy o tym, że rozdawanie przez rodziców crosów, skuterów, rowerów dla gimbusa powinno być zakazane, bo debil na normalnej drodze mógłby narobić problemów innym. Tutaj to chociaż sam się debil przewrócił i dobrze.
popieram to ja to sie skuterem nigdy nie wywaliłem na prostej tylko kilka razy bo sie z tirem scigałem wkurzajo mnie gimbusy jedzie 30 i sie wywala a ja to maxa lece 60 na godzine
Czytając wasze komentarze mam uśmiech na ustach
Nie tylko dla tych najlepszych i śmiesznych -> @d1abol, @DiesIrae, @SkupiK, @Welonka, @gonzo3211
A co do reszty "bandy" która z domu nie wychodzi i siedzi tylko na sadolu jak (
@grzechu5444, raczej sam robisz burdel na drodzę, prosta droga i może ale dzióra dzióra pogania kolega próbował ominąc 1 i wpadł w 2 i oto taki efekt. Wyjdź z domu bo po nicku osdzam cię za bycie TYM Grzechem od "Wideoreceznji"
@Grzyb18, wiesz jak wygląda skuter i czym się różni od motocykla ? )
Nie znacie przyczyn nie osądzajcie, hejty na Sadolu i komentarze typu "Tutaj to chociaż sam się debil przewrócił i dobrze" są wg. Mnie anormalne. Obyś "debilu" sam się wypieprzył i zobaczymy czy nadal będziesz mówił "O wyjebałem się, jestem debilem, ale mi dobrze, powinienem jeszcze mocniej jebnąć"
A co mnie obchodzi, że kolega próbowal coś ominąć? Jezeli nie potrafi jezdzic niech nie jezdzi do kurwy nedzy. Gdyby była to ruchliwa droga i jechał ktoś z naprzeciwka, to narobilby takich problemow(innym na drodze), ze szok. A ty pierdoilisz o tym, że nie potrafi ominąć dziur. No ja pierdole, co za kretyn. Mam nadzieje, że Twój ułomny kolega ma teraz rozległe rany i następnym razem pierdolnie się w swoją tępą główkę zanim wsiądzie na coś co jeździ.
Co za ułom, ja pierdole.
Dzióra- w gimbazie nie uczyli jeszcze ortografi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów