18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Upadek z 4 piętra.
zły_skurwiel • 2013-03-31, 22:28
Kobieta pomyliła hamulec z gazem i zjechała/zleciała z piętrowego parkingu(z 4 piętra) na ziemie.

sama akcja od 0:55
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
androgenius 2013-04-01, 12:52
bloodwar napisał/a:

Nie dalej jak wczoraj widziałem na tym serwisie fotkę Cadillaca który wjechał w dom sąsiadów bo FACET nim kierujący pomylił pedały, więc Twoja teoria jest z dupy wzięta, przeproś kobietki bo FOCH!

Facet ma ewentualnie prawo się pomylić jak jest najebany lub porobiony jakimś konkretnym prochem, natomiast babie wystarczą 2 nogi i 3 pedały, nie róbmy z tego sensacji

Poza tym, wierzysz kurwa w takie tłumaczenie? Zwyczajnie go sąsiad wkurwiał.
Zgłoś
jasiob1 2013-04-01, 12:58
Myślałem, że winda z tą babką spadnie z 4 piętra. Chciałbym zobaczyć taki filmik.
Zgłoś
ellsworth 2013-04-01, 13:15
A po początku myślałem, że windą spadła 4 piętra. Byłoby coś oryginalnego
Zgłoś
kzf 2013-04-01, 14:03
Jebła to jebła...

Ja zawsze będę zdania, że do prawka powinny być robione BADANIA PSYCHOTECHNICZNE. To nie jest jakieś cholernie trudne (4 testy papierkowe, 4 testy na maszynach), koszt to ok. 90zł, ale stanowczo odseparowałoby ćwierćmózgów bez predyspozycji do kierowania pojazdem.
Zgłoś
JakbyTutaj 2013-04-01, 14:07
Przepiękne pierdolnięcie ;D
Zgłoś
pawel6 2013-04-01, 14:19
Jak do chuja można pomylić gaz z hamulcem.. Jak jest taka niedojebana to niech jeździ rowerem!
Zgłoś
blendziooh 2013-04-01, 14:23 4
Uwielbiam takie tematy, w komentarzach od razu miliony specjalistów, pfffu, co ja mówię, kierowców rajdowych! To może ja powiem inaczej: ZABRAĆ DOŻYWOTNIO PRAWO JAZDY IDIOTOM, KTÓRZY NOTORYCZNIE PRZEKRACZAJĄ PRĘDKOŚĆ!
Jeżdżę mało, ale wkurwia mnie to, że nikt nie przestrzega przepisów. Droga - ograniczenie do 50 albo 70 - jeden pas i co? Jadąc przepisowo 10 kierowców ćwoków wyprzedza mnie, macha rękami i ma za idiotę, a jako, że ci kierowcy też mają komputery i wchodzą na sadistica, to założę się, że właśnie tacy kurwa specjaliści jak wiesiors4 najwięcej łamią przepisów, a najwięcej krzyczą.
Jak już tak na te kobiety za kierownicą jedziecie, to wam coś powiem.
Może i kobiety jeżdżą mniej pewnie, parkują gorzej, mają więcej stłuczek, ale w wypadkach śmiertelnych to kurwa jakoś górują faceci, którzy to na każdym kroku pokazują swoją męskość, tj. 120 na 50 jak tylko jedzie taki debil z jakimś kumplem, żeby się pokazać, jak on to auta nie ogarnia.
W jeździe samochodem chodzi o to, aby bezpiecznie przemieścić się z punktu A do punktu B, dla przyjemności to się kurwa jeździ motocyklem, bo w samochodzie to chuj nie przyjemność, siedzisz jak ciul zamknięty w klatce i stoisz w korkach jak ten pojeb. Niestety większość takich kozaków jak tu na sadisticu jeździ 20 letnimi golfami stówą po mieście, ale pouczać kurwa będą najwięcej.
To faceci najwięcej chorych akcji odpierdalają, nie kobiety.
Zgłoś
Starkiller_ 2013-04-01, 14:39
Co za bogaty kraj, samochody z nieba spadają
Zgłoś
wolo1994 2013-04-01, 14:47
Spokojnie, wyklepie się
Zgłoś
draaxx 2013-04-01, 14:48
Jak się pomyliła mając manualną skrzynię biegów to mniejszy wstyd ale jak się pomyliła mając automat...hamulec wielki jak sam ch...
Zgłoś
Ryuk 2013-04-01, 14:48
masterstcs napisał/a:

haha i juz chciała jechać dalej

Haha, nie chciała, bo już nie żyła.
Zgłoś
lotnik_1 2013-04-01, 14:52
Szkoda że nie ma kamerki ze środka
Zgłoś
si3l 2013-04-01, 14:57
Ja pierdolę, jak to można pomylić hamulec z gazem...
Zgłoś
Colossus 2013-04-01, 17:08
soban2100 napisał/a:

Uwielbiam takie tematy, w komentarzach od razu miliony specjalistów, pfffu, co ja mówię, kierowców rajdowych! To może ja powiem inaczej: ZABRAĆ DOŻYWOTNIO PRAWO JAZDY IDIOTOM, KTÓRZY NOTORYCZNIE PRZEKRACZAJĄ PRĘDKOŚĆ!
Jeżdżę mało, ale wkurwia mnie to, że nikt nie przestrzega przepisów. Droga - ograniczenie do 50 albo 70 - jeden pas i co? Jadąc przepisowo 10 kierowców ćwoków wyprzedza mnie, macha rękami i ma za idiotę, a jako, że ci kierowcy też mają komputery i wchodzą na sadistica, to założę się, że właśnie tacy kurwa specjaliści jak wiesiors4 najwięcej łamią przepisów, a najwięcej krzyczą.
Jak już tak na te kobiety za kierownicą jedziecie, to wam coś powiem.
Może i kobiety jeżdżą mniej pewnie, parkują gorzej, mają więcej stłuczek, ale w wypadkach śmiertelnych to kurwa jakoś górują faceci, którzy to na każdym kroku pokazują swoją męskość, tj. 120 na 50 jak tylko jedzie taki debil z jakimś kumplem, żeby się pokazać, jak on to auta nie ogarnia.
W jeździe samochodem chodzi o to, aby bezpiecznie przemieścić się z punktu A do punktu B, dla przyjemności to się kurwa jeździ motocyklem, bo w samochodzie to chuj nie przyjemność, siedzisz jak ciul zamknięty w klatce i stoisz w korkach jak ten pojeb. Niestety większość takich kozaków jak tu na sadisticu jeździ 20 letnimi golfami stówą po mieście, ale pouczać kurwa będą najwięcej.
To faceci najwięcej chorych akcji odpierdalają, nie kobiety.

Co do przekraczania prędkości to się zgodzę, ale jeśli jazda samochodem nie sprawia Ci frajdy, to co z Ciebie za facet ?
Zgłoś
arek_buc2 2013-04-01, 18:58
GTA kur*a
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem