sama akcja od 0:55
sama akcja od 0:55
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Nie dalej jak wczoraj widziałem na tym serwisie fotkę Cadillaca który wjechał w dom sąsiadów bo FACET nim kierujący pomylił pedały, więc Twoja teoria jest z dupy wzięta, przeproś kobietki bo FOCH!
Facet ma ewentualnie prawo się pomylić jak jest najebany lub porobiony jakimś konkretnym prochem, natomiast babie wystarczą 2 nogi i 3 pedały, nie róbmy z tego sensacji
Poza tym, wierzysz kurwa w takie tłumaczenie? Zwyczajnie go sąsiad wkurwiał.
Ja zawsze będę zdania, że do prawka powinny być robione BADANIA PSYCHOTECHNICZNE. To nie jest jakieś cholernie trudne (4 testy papierkowe, 4 testy na maszynach), koszt to ok. 90zł, ale stanowczo odseparowałoby ćwierćmózgów bez predyspozycji do kierowania pojazdem.
Jeżdżę mało, ale wkurwia mnie to, że nikt nie przestrzega przepisów. Droga - ograniczenie do 50 albo 70 - jeden pas i co? Jadąc przepisowo 10 kierowców ćwoków wyprzedza mnie, macha rękami i ma za idiotę, a jako, że ci kierowcy też mają komputery i wchodzą na sadistica, to założę się, że właśnie tacy kurwa specjaliści jak wiesiors4 najwięcej łamią przepisów, a najwięcej krzyczą.
Jak już tak na te kobiety za kierownicą jedziecie, to wam coś powiem.
Może i kobiety jeżdżą mniej pewnie, parkują gorzej, mają więcej stłuczek, ale w wypadkach śmiertelnych to kurwa jakoś górują faceci, którzy to na każdym kroku pokazują swoją męskość, tj. 120 na 50 jak tylko jedzie taki debil z jakimś kumplem, żeby się pokazać, jak on to auta nie ogarnia.
W jeździe samochodem chodzi o to, aby bezpiecznie przemieścić się z punktu A do punktu B, dla przyjemności to się kurwa jeździ motocyklem, bo w samochodzie to chuj nie przyjemność, siedzisz jak ciul zamknięty w klatce i stoisz w korkach jak ten pojeb. Niestety większość takich kozaków jak tu na sadisticu jeździ 20 letnimi golfami stówą po mieście, ale pouczać kurwa będą najwięcej.
To faceci najwięcej chorych akcji odpierdalają, nie kobiety.
Uwielbiam takie tematy, w komentarzach od razu miliony specjalistów, pfffu, co ja mówię, kierowców rajdowych! To może ja powiem inaczej: ZABRAĆ DOŻYWOTNIO PRAWO JAZDY IDIOTOM, KTÓRZY NOTORYCZNIE PRZEKRACZAJĄ PRĘDKOŚĆ!
Jeżdżę mało, ale wkurwia mnie to, że nikt nie przestrzega przepisów. Droga - ograniczenie do 50 albo 70 - jeden pas i co? Jadąc przepisowo 10 kierowców ćwoków wyprzedza mnie, macha rękami i ma za idiotę, a jako, że ci kierowcy też mają komputery i wchodzą na sadistica, to założę się, że właśnie tacy kurwa specjaliści jak wiesiors4 najwięcej łamią przepisów, a najwięcej krzyczą.
Jak już tak na te kobiety za kierownicą jedziecie, to wam coś powiem.
Może i kobiety jeżdżą mniej pewnie, parkują gorzej, mają więcej stłuczek, ale w wypadkach śmiertelnych to kurwa jakoś górują faceci, którzy to na każdym kroku pokazują swoją męskość, tj. 120 na 50 jak tylko jedzie taki debil z jakimś kumplem, żeby się pokazać, jak on to auta nie ogarnia.
W jeździe samochodem chodzi o to, aby bezpiecznie przemieścić się z punktu A do punktu B, dla przyjemności to się kurwa jeździ motocyklem, bo w samochodzie to chuj nie przyjemność, siedzisz jak ciul zamknięty w klatce i stoisz w korkach jak ten pojeb. Niestety większość takich kozaków jak tu na sadisticu jeździ 20 letnimi golfami stówą po mieście, ale pouczać kurwa będą najwięcej.
To faceci najwięcej chorych akcji odpierdalają, nie kobiety.
Co do przekraczania prędkości to się zgodzę, ale jeśli jazda samochodem nie sprawia Ci frajdy, to co z Ciebie za facet ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów