18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Witam drodzy sadole. Chciałam się podzielić z wami historią która przydarzyła mi się wczoraj w pracy.
Zacznijmy od tego, że pracuję w hotelu na recepcji i wczoraj miałam nockę.
Zaczęło się spokojnie jak zwykle przyszłam do pracy koło godziny 21, nie było wiele gości a hotel prawie miałam pusty. Na wieczór przyjechała jeszcze rodzinka i dwóch panów jeden koło 30-tki drugi koło 50-tki, jak zwykle było kombinowanie
-A ma Pani może jakiś większy pokój, bo kolega strasznie chrapie i chciał bym go jak najdalej od siebie?
Nie ma problemu, z resztą zajęte mam może 5 pokoi to umiejscowiłam szanownych panów w apartamencie.
Przyszła godzina 23 o tej porze zazwyczaj zamykam hotel na klucz i idę spać na kanapę na recepcji ale 3 pokoje były palące i co chwila papierosek, to stwierdziłam – a chuj nie zamykam! CO MOGŁO BY SIĘ STAĆ?- i poszłam spać.
Budzi mnie ktoś krzykiem, patrzę na zegarek 3.00, podrywam się szybko na nogi patrze przed siebie a tam facet w samych slipach, ryj cały rozjebany, z nogi mu krew leci, więc pytam się
-Co się panu stało??!
-Woody!
-Idź Pan tam za bar! ( Nie wyjde z recepcji może i krzywdę mi zrobi czy co?)
Ale chuj tam idę zanim, tylko hotel zamkne… Jak mu ryj tak obili że faceta nie można poznać ( W sensie żadnych rysów twarzy) to lepiej zamknę bo mi tu jeszcze za nim wlecą z kijem i rozpieprzą pół hotelu.
-Co się Panu stało?
-Nie wiem! Gdzie ja jestem!- Krzyczy tak że mi te kilka pokoików na dół zaraz pozłazi.
-We Wrocławiu pan jest
-We Wrocławiu?! Co ja robię we Wrocławiu?!
-Zadzwonię na Policję i karetkę, zaraz będzie pomoc
-Nieee! Niech Pani nie dzwoni! – No chyba za mocno go stłukli jak myśli, że nie zadzwonie, pół ryła mu odpada i mam nigdzie nie dzwonić?
-To poszukam apteczki. – I poszłam zadzwonić, oczywiście od baby przez telefon usłyszałam srogim głosem że za cicho mówie i 4 razy powtarzałam adres i nazwę hotelu.
Chwila moment przyjechała policja razem z karetką chłopa zapakowali, zdążył wydukać imię, miejscowość(jakieś 300 km od Wrocka) i wiek (reszty nie wiedział) po czym zapakowali go do szpitala bo z 1,5 litra krwi mu ubyło.
Zostałam z Panami policjantami i teraz pytanie, skąd on się tu wziął?
Koło hotelu pełno krwi a najwięcej koło jednego busa, busa pewnej firmy, firmy z której było tych 2-uch Panów od papieroska. A okno od apartamentu otwarte hmm… to idę z policjantami do drzwi tego pokoju, pukamy i nic, chce otworzyć zapasowym kluczem ale z drugiej strony kluczyk wsadzony do zamka.
No to dzwonimy po strażaków, przyjechało siedmiu i wjeżdżają na górę przez okno. Taka myśl się pojawia, troszkę podsycana przez policjantów- A może w środku trup? – Kurde fajnie! Jeszcze nie widziałam ! Zanaczy te chrupki na drogach i na sadolu się nie liczą… Prawda?
Wjechali na góre ale gościu po prostu spał, na stole wóda stała i gościa dobudzić nie szło.
Jak już się obudził to się nie bardzo przejął amatorskim lataniem znajomego i stwierdził, że pojedzie po kolegę jutro i poszedł spać.
A mnie zostało zmywanie krwi i zbieranie skóry którą sobie poodrywał jak był w szoku, że upadł prosto na twarz z 2 piętra.

Pierwszy temat, jak słabe to wiadomo
i nie, nie będzie pokazywania cycków.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cockandball 2017-09-02, 12:41 1
to był twój tata gexio buhaha
Zgłoś
Dżimi_Geburstag 2017-09-02, 15:07 1
Jak się wstydzisz, to możesz tylko mnie pokazać cycki. Czekam na priv.
Zgłoś
ProVVe 2017-09-02, 15:43 2
Zasłużony browarek za opis i za komenty
Zgłoś
Wiewór 2017-09-02, 15:56 1
Typowe polactwo. Hotel, luzik to wiadomo po maluszku. Przecież jak to tak na trzeźwo iść spać?
Oczywiście zamiast po maluszku to wóda się lała do odcięcia.
Taka już jest mentalność tego dzikiego narodu.
Zgłoś
e................s 2017-09-02, 16:03 4
co wy z tymi cyckami ciągle, naprawdę fotki was jarają
odejdzcie od kompa, może wam też się kiedyś uda,
zobaczyć prawdziwe
i w realu
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-09-02, 19:42 3
up
W Realu to nie widziałem ale w Leroy Merlin to tak, koleżanka mi pokazała
Zgłoś
e................s 2017-09-02, 20:53 2
KlinikaAborcyjna napisał/a:

up
W Realu to nie widziałem ale w Leroy Merlin to tak, koleżanka mi pokazała

dobrze że nie w makro cash and carry
Zgłoś
bobi140 2017-09-02, 21:08 1
Cycki każde dobre nawet te z biedronki, a ze recepcjonistki zwykle atrakcyjne to nie zgrywaj niedostępnej i dawaj te cyce.
Zgłoś
zygmunt151 2017-09-02, 22:58
elfis napisał/a:

dobrze że nie w castoramie - jeszcze by się wprowadziła!
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-09-02, 23:59
elfis napisał/a:

A wiesz była taka co za kesz chciała mi swoje makro zaprezentować, a ja jej mówię na to: "mała na pryszcze to oksykort"
Zgłoś
Daso69 2017-09-03, 7:53
Nie bądź taka, pokaz cycki
Zgłoś
~Velture 2017-09-03, 8:11
Zgłoś
Gimelord 2017-09-03, 8:31
Ile chcesz piw za pokazanie cycuchów?
Zgłoś
dun 2017-09-03, 13:22 1
...i popracowac ciut nad ortografia co do historii, to wlasciwie sciana tekstu o niczym
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem