morda cała, zęby całe, rower cały, czekamy na powtórkę
morda cała, zęby całe, rower cały, czekamy na powtórkę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak, oczywiście jedynymi osobami, które niszczą cudze mienie to TYLKO Ukraińcy. Przecież, to na pewno nie jakiś pijany dresiarz z koleszkami, menele/bezdomni lub małolaty, tylko Ukraińcy. Taka ciekawostka, za granicą, takimi "Ukraińcami" są właśnie Polacy. Kradną i niszczą cudze mienie, bo tak im się podoba. Ostatnio nawet widziałem, jak grupka Polaczków wzięła 3 rowery miejskie i wrzucili do wody. Oczywiście, wszystko dla tej "beki"
Do wesela się zagoi i jeszcze niejedną ruską kurwę ten młodzieniec zajebie
ten banderowski młodzieniec właśnie przed tymi ruskimi kurwami spierdolił z upadliny, bo jest jebanym dezerterem i tchórzem.
Tak, oczywiście jedynymi osobami, które niszczą cudze mienie to TYLKO Ukraińcy. Przecież, to na pewno nie jakiś pijany dresiarz z koleszkami, menele/bezdomni lub małolaty, tylko Ukraińcy. Taka ciekawostka, za granicą, takimi "Ukraińcami" są właśnie Polacy. Kradną i niszczą cudze mienie, bo tak im się podoba. Ostatnio nawet widziałem, jak grupka Polaczków wzięła 3 rowery miejskie i wrzucili do wody. Oczywiście, wszystko dla tej "beki"
kolejny obrońca banderowskich patusów z tradycyjnym" a poloki to tyż rozrabiajo " zetrzyj banderowski kał z nosa onuco, został ci po lizaniu kacapskich rowów.
jeszcze niejedną ruską kurwę ten młodzieniec zajebie
Czyli sam siebie i może jeszcze jakiegoś kolegu
ten banderowski młodzieniec właśnie przed tymi ruskimi kurwami spierdolił z upadliny, bo jest jebanym dezerterem i tchórzem.
kolejny obrońca banderowskich patusów z tradycyjnym" a poloki to tyż rozrabiajo " zetrzyj banderowski kał z nosa onuco, został ci po lizaniu kacapskich rowów.
Wyobraź sobie, że mam totalnie wywalone na jednych jak i na drugich. Nie bronie nikogo, tylko stwierdzam fakty. A fakty są takie, że jak i jedni jak i drudzy, robią DOSŁOWNIE to samo za granicami swojego państwa
Teraz cyk bez kolejki na darmowe leczenie. Bo Prezydent Duda tak obiecal.
A wszystko po to Żeby na końcu rau się obraził i powiedział o dekonukturze w relacjach- w których to robiłeś za dziwkę której się nie płaci a później płaczesz że cię nie głaskał po wszystkim... Ale żeby nie było za wesoło teraz jest tak samo. Tylko inaczej bo polactwo zamienia amerykańsko-banderowskiego chuja na niemiecko-banderowskiego cóż Polak lubi jak mu się pluje na ryj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów