📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie rozwalił napis w tle , widoczny na ostatnich ujęciach.
Zupełnie , jakby importowali sobie pomysły naszego rządu
AIM+
CELUJ+
Zupełnie , jakby importowali sobie pomysły naszego rządu
AIM+
CELUJ+
Nie to co w stanach
No już wszędzie ten Instrybutor. To już się nudniejsze zaczyna od marudzenia na Polskę
Myślę raczej że poważnie traktuje swoje życie.
Swoją drogą pierwszy raz widzę Albuquerque poza Breaking Bad. Aż se chyba jeszcze raz obejrzę.
Nine, ten, never sleep again.
A jak ktoś głuchy?
jakbym był antypolicyjnym prawnikiem, to 5. i 6. strzał były niezbyt uzasadnione- wczaśniej nie strzelił, jak ten się odwrócił w jego strone z nożem, a teraz leży juz na ziemi i on oddaje 5. i 6. strzał
Halman napisał/a:
ktoś kto w USA nie poddaje sie poleceniom policjanta ryzykuje bardzo dużo a w wielu wypadkach życie. W zasadzie to forma samobójstwa.
tak ale na wlasne zyczenie byl nie dawno filmik jak gosc bronl siebie i swojego mienia przed tymi z blm i go aresztowali poodal sie i nie bylo sprawy, ale do czego zmierzam ogladalem dzis tvn i bylo cos o dostepnasci broni a te gamonie z tvn mowili ze jak Polak ma bron to czarno to widzi ze co, ze Polak glupeki sie powibiamy na wzajem w czechach dostep do broni ma 75% obywateli i nic sie nie dzieje, a my co gorsi glupie rzydki z tvnu strasznie sie podkurwilem z rana a ta glupia pinda z dziendobry tvn mowi ze zle to widzi, jak masz dostep do broni i jak policja Ci powie ze masz wyjac rece z kieszeni i podniesc to podnosisz albo Cie odjebja proste jak jebanie
janlew napisał/a:
To upokarzające że policjanci w USA muszą nagrywąć odstrzał szkodnikóf
Jakby ciebie któryś pałą pojechał, to byś inaczej kwiczał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów