📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby fajnie, bo transwestyta....
Ale wizja czasów w których za normalne i społecznie akceptowalne jest atakowanie innych dlatego, że coś Ci się w nim nie podoba już nie jest taka ciekawa. Nie jestem żadnym LGBT, ale nie chciałbym, żeby jakiś nacjololo mnie zaatakował tylko dlatego, że np. założyłem czerwoną koszulkę, którą on kojarzy z komunizmem.
Zdecydujmy się, prawo, albo anarchia.
Ale wizja czasów w których za normalne i społecznie akceptowalne jest atakowanie innych dlatego, że coś Ci się w nim nie podoba już nie jest taka ciekawa. Nie jestem żadnym LGBT, ale nie chciałbym, żeby jakiś nacjololo mnie zaatakował tylko dlatego, że np. założyłem czerwoną koszulkę, którą on kojarzy z komunizmem.
Zdecydujmy się, prawo, albo anarchia.
nie toleruje ani prawów ani lewaków .obie skrajności jak to skrajności są gównem . chuj mnie obchodzi w co się ubiera jakis typ i kto mu laske robi . przejdzcie na islam jak wam się tak podoba bicie wszystkich kto nie jest waszej wiary .
Ten filmik to kolejny dowód na to, że prawactwo to jebana dzicz która pasuje do wartości europejskich jak pięść do nosa.
Straszna dzicz mentalna, że tak powiem. Szkoda, że nie udało się tranzolowi mu soczyście zajebać. A co to kurwa za obrońca moralności decydujący jak inni mogą się ubierać? A co do sadoli to popierających, to wy też należycie mentalnie do tej ruskiej azjatyckiej swołoczy
Ani to facet ani to kobieta. Chuj wie co. Koleś który temu czemuś cepa wyjebał, ma u mnie kratę piwa pomimo tego że to rus.
@Black-Sheep Ciekawie definiujesz europejskie wartości biorąc pod uwagę, że jeszcze 50 lat temu bycie gejem było przestępstwem w niektórych krajach zachodnich. Alan Turing został oskarżony o naruszenie moralności publicznej za homoseksualne stosunki w latach 50. Skończyło się jego samobójstwem.
W Belgi do 1958 roku istniało 'ludzkie zoo' z murzynami, a w Kanadzie i Australii (tak wiem to nie Europa, ale bazują jak najbardziej na europejskich wartościach) indianie (Kanada) i aborygeni (Australia) nie mieli praw wyborczych do końca lat 60. Natywni byli postrzegani jako element lokalnej flory i fauny.
W Belgi do 1958 roku istniało 'ludzkie zoo' z murzynami, a w Kanadzie i Australii (tak wiem to nie Europa, ale bazują jak najbardziej na europejskich wartościach) indianie (Kanada) i aborygeni (Australia) nie mieli praw wyborczych do końca lat 60. Natywni byli postrzegani jako element lokalnej flory i fauny.
Wybili gościowi te zabawy z głowy, mam nadzieję że zareagowali w porę i nie został kaleką
kokos_123 napisał/a:
Co jak co, ale poradził sobie z gościem o głowę od siebie wyższym...
@BreivikNaPrezydenta - rozumiem że jak ekshibicjonista będzie latać po publicznym miejscu, to też wszystko ok ?
Jeszcze zrozumiałbym gdyby gość miał własne włosy i piersi, ale obnoszenie się z perukami i sztucznymi piersiami ? Po co ? Przecież prawdziwy transwestyta by tak nie zrobił.
Tak samo denerwuje, jak śmierdzący żul, nagi koleś, czy półnaga baba.
Lecz zgodzę się że wymówka do znęcania się nad takimi, ( takim jak na filmie, bezdomnymi, ekshibicjonistami itd ) też jest karygodne.
Ale o co CI w takim razie chodzi?
@UP - o to że sobie ładnie z nim poradził, mimo że był o głowę niższy ( nie było też kopania po głowie leżącego )
I tak być powinno:
1 problem rozwiązany przez solówkę... po 2 przegrany był duuużo większy
1 problem rozwiązany przez solówkę... po 2 przegrany był duuużo większy
przesada .... ale ruscy to zacofane prymitywne barany nie bierzcie z nich przykładu bo będziecie mieli komune znowu...... kazdy moze robic co chce to ma byc wolny kraj a jak ci sie nie podoba to nie patrz............... to nie islam który trzeba tępić tylko kolo który lubi czuć się jak kobieta a to jego sprawa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów