a tak to najman ma przejebane...
jestem rasistom, a wiele ludzi twierdzi, ze rasizm to choroba.
prosze mi teraz dac murzyna do zajebania, inaczej poczuje sie urazony.
kurde gdybyś ty miał porażenie dziecięce, nie mógłbyś chodzić sam, własciwie to nawet ruszać się a interesowałbyś się sportem to wszystko co było by dla ciebie zrobione w taki sposób byłoby piękne. Kurwa miałem napisać komenta żeby dostać piwa ale naprawde mi szkoda tego dzieciaka, postawcie się w jego sytuacji, nawet biedaczyna nie może iść się sam wysrać a ty kurwa piszesz o oszustwie? Nie wiem czy kiedyś bawiłeś się z małymi dzieciakami, młodszymi od ciebie i dawałeś im wygrywać, nie wiem chociażby dawałeś się okiwać w piłke. Dla ciebie to jest nic ale zawsze to daje małym radość ze okiwali wiekszego starszego, to samo jest tutaj jeden ułomny a drugi sprawny, nawet gdyby ten niepelnosprawny się cieszył z tego ze ludzie się smieją i klaszczą to i tak dobrze, odrobina szczęścia w jego przejebanym życiu. przynajmniej widzowie go nie wyśmiali i nie wygwizdali jakby to było w polsce.
I do czego dojdzie ta cywilizacja, jeśli będziemy promowali upośledzonych, kalekich, biednych itp.? Bo tak właśnie działa państwo socjalne, opiekuńcze: "To nic, że nie możesz chodzić. Będziemy udawali, że możesz" - czy to sprawi, że ktoś stanie na nogi? Nie - to tylko utwierdza człowieka w jego kalectwie, odbierając wolę do pracy nad sobą. Równość? Nie ma czegoś takiego, to tylko idea. Jedni mają łatwe życie, inni pod górkę - i wszyscy powinni w miarę swoich możliwości iść do przodu. Nie dawałem się "dzieciakom okiwać", bo nikt mi nie dawał. To mnie nauczyło, że w życiu nic nie ma za darmo, że nikt nie będzie się litował - to zmusza do działania. Faceta w damskich ciuszkach można z grzeczności nazywać kobietą, jeśli tak się czuje, ale nie zmieni to faktu, że jest facetem.
Widzisz jak ma przejebane. Mogli go zawczasu wyskrobać i nie miał by tylu problemów. A tak to on do niczego się nie nadaje. Nawet pedofilom szkoda rżnąć takich ,bo w ogóle nieaktywny.
Ty jesteś analfabetą, ktoś cię źlę poinformował
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów