Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@vass
Jak kurwa lubisz być deptanym , popychanym , smyranym przez takie bydło to pewnie ,że tak.
Ja tam wole iść kulturalnie do czystego klubu niż bawić się jak świnia w oborze (nie wiem czy świń nie obrażam).
Nie zapomnij wazeliny
Patrz bo się zapienisz
Jedni wolą sobie kulturalnie napić się piwa i potańczyć ,a inni taplać się w gównie na woodstocku.
Co Ty wolisz pytać chyba nie muszę
osobiście nie polecam koncertów na ,,powietrzu" jest za dużo miejsca i najczęśniej się napierdalają polecam w klubach iść na dobry metalowy zespół ( wiem że to core ale dla ciotek to metal jak wszystko gdzie jest darcie mordy ) ;D
ave mój elektryk chuje i pizdy!
@ icac
Patrz bo się zapienisz
Jedni wolą sobie kulturalnie napić się piwa i potańczyć ,a inni taplać się w gównie na woodstocku.
Co Ty wolisz pytać chyba nie muszę
jedni wola szalec na calego miedzy innymi na takim woodstocku a drudzy wola siedziec na dupie i pic ;p
ja polecam techno-pojebom i hip szajs ciulom sznur na kark osobiście kopne w taboret i dozobaczenia w piekle! za dobrą muze piwo
osobiście nie polecam koncertów na ,,powietrzu" jest za dużo miejsca i najczęśniej się napierdalają polecam w klubach iść na dobry metalowy zespół ( wiem że to core ale dla ciotek to metal jak wszystko gdzie jest darcie mordy ) ;D
ave mój elektryk chuje i pizdy!
Prosze Cie, idź śmierdzieć gdzie indziej.
A ja polecam wszystkim techno pedziom, warto stosować szczególnie po Love Parade i innych tego typu imprezach.
Widać, że nie masz pojęcia czym było love parade...
poprostu się nie wypowiadaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów