Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby dało się jakoś zarobić na takich filmikach to ludzie by prowokowali do takich sytuacji, a z czasem sami by udawali najróżniejsze gówno, które da widzom jakieś emocje. Obyśmy nigdy nie dożyli takich czasów.
Spóźniłeś się z tym stwierdzeniem o 5 lat. Jakoś od tylu jest wysyp takiego gówna, które opisujesz, i nie raz jest na sadolu na głównej z piwami ameb umysłowych.
Łysy (Ł)
Kobieta (K)
Ł - Wiesz co ?
K - co ?
Ł- Powinnaś być usunięta z puli genetycznej, bo jesteś zbyt kurwa głupia by żyć !
K- Taaa ?
Ł - Tak właśnie !
K- Taa, ale to Ty nie masz włosów słodziaku
Ł - .(morda zgaszonego peta) Dotknij mnie ! kurwa dotknij mnie !
Nie ma sprawy chłopcy, bawcie się dobrze !
You know what you need? You need to ... move from the gene pool, because you're too fucking stupid to be alive.
Yeah?
Yeah, you do
Amm, you have no hair, sweety... ooh
Touch me, fuckin touch me
You know what you need? You need to ...BE RE- moveD from the gene pool, because you're too fucking stupid to be alive.
Yeah?
Yeah, you do
Poprawione dale dales rade
You know what you need? You need to ... move from the gene pool, because you're too fucking stupid to be alive.
Yeah?
Yeah, you do
C'mon hardass!
Spóźniłeś się z tym stwierdzeniem o 5 lat. Jakoś od tylu jest wysyp takiego gówna, które opisujesz, i nie raz jest na sadolu na głównej z piwami ameb umysłowych.
Gościu sobie kpił debilu.
Się aryjski brat oburzył, że mu po genach pojechała
To pejsaty, po kluku widać.
You know what you need? You need to ...BE RE- moveD from the gene pool, because you're too fucking stupid to be alive.
Yeah?
Yeah, you do
Poprawione dale dales rade
Liczyłem na to ze ktoś rozjaśni, bo ja tam słyszałem "barely move from the gene pool" ale to nie miało sensu
Jestem ciekawy całej sytuacji, ale słiti o włosy go ruszyło jak chuj hahah.Pasuję tu lekko zmodyfikowany cytat "Mnie chujem, a moją żonę kurwa nazwij, ale od moich włosów to się odpierdol!"
Ale od mirabeli odpierdol się bo zabiję! XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów