18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
stiuardPL 2020-11-28, 12:32
Cipa z niego i tyle.
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-11-28, 12:51
I cyk próba morderstwa
Zgłoś
twojastara250 2020-11-28, 13:59
wystrzelać to albo wieszać za jajca jak u szejków
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-11-28, 15:38
Nie vagina,a chęć szczera...
Zgłoś
Fatality 2020-11-28, 16:16
Dla mnie prosta sprawa, czyn jest ponad słowo, więc nawet jeżeli uraził je, wyzwał czy co tam, to nie powinny przeskakiwać granicy ze słownej (wyzywanie) do czynu fizycznego (napierdalanie go)

Fatal
Zgłoś
plastic 2020-11-28, 23:04
temperament wykastrowanego kota ^^
Zgłoś
polakwrocek 2020-11-29, 0:24
Jestem za prawem nadawania miana kobiety mężczyznom.
Jedyny warunek. Chirurgiczne usunięcie penisa oraz jąder.

No a feministkom żądającym aborcji na życzenie w zamian proponuję refundowane usuwanie jajników.
Zgłoś
MrNeko 2020-11-29, 11:01
Wyzimlak napisał/a:

Dostać wpierdol od transów. Ja pierdole...

Jakby im wpierdolił to wtedy było by żle
Zgłoś
martinkane 2020-11-29, 12:03
wszystkie transy są za multikulti. to ich wszystkich niedługo czeka w UE
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów