📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda na ściemę.ta ręka pozostająca przy szyi nie powinna opaść po wyzionięciu ducha?
Dobry sposób na rzucenie palenia od nowego roku, on już na pewno nie zapali.
cwaniak, nie zdjął gaci bo oglądalność by mu spadła, bo wtedy hard albo inne ograniczenia wiekowe,
ale też chuj, bo mógłby się podpiąć pod wiatrak i fajniej by się oglądało
ale też chuj, bo mógłby się podpiąć pod wiatrak i fajniej by się oglądało
Lobo24 napisał/a:
W sylwestra jest ogrom samobójstw. Bardzo dużo jest w poniedziałki. Ludzie ciągle się oceniają i porównują. Sylwester czy poniedziałek to taki deadline kiedy robimy sobie rachunek i przeważnie źle na tym wychodzimy.
Bardzo dużo morderstw czy samobójstw jest także w święta czy w popularnej ostanio kwarantannie. Psychiatryki pękają w szwach.
Wszystkiego dobrego w nowym roku .
Dobrze gadasz. W mojej robocie koleś 1 stycznia chciał popełnić samobója. Nażarł się 3-4 blistry tabletek( psychotropy albo nasenne) i zapił wódką. Żeby nie wpis na Facebooku to by mu się udało. Lekarz mówił, że jakby 20 min później karetka przyjechała to by nie było co zbierać! Więc dużo zdrówka i szczęścia Panie i Panowie w nowym roku!
Co za debil, nawet się powiesić nie potrafi.
Przecież to wie nawet dziecko że jak się wieszasz to nie chodzi o to żeby się udusić tylko żeby zeskoczyć i szapnięcie zrywa rdzeń kręgowy a wtedy błyskawicznie cie odcina.
Patrzcie na to ile ten debil żył od kiedy się powiesił. a dusić się zaczął jeszcze jak stał na stołlku,
Przecież to wie nawet dziecko że jak się wieszasz to nie chodzi o to żeby się udusić tylko żeby zeskoczyć i szapnięcie zrywa rdzeń kręgowy a wtedy błyskawicznie cie odcina.
Patrzcie na to ile ten debil żył od kiedy się powiesił. a dusić się zaczął jeszcze jak stał na stołlku,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów