Jak już rzucasz cytatami to chociaż rób to rzetelnie I nie mylcie pojęć, kraj to nie to samo co państwo, a tym bardziej nie naród, to nie są synonimy.
Czy tylko ja miałem dreszcze oglądając ten filmik ?
Dreszcze dreszczami ja za każdym razem jak to oglądam mam "świeczki" w oczach, ale jeśli chodzi o Ojczyznę, to w ogóle się tego nie wstydzę
Tu macie oryginał. Na targach gier w Poznaniu, gdy widziałem to w 3D i zajebistym udźwiękowieniem to normalnie łza w oku się kręciła i miałem niesamowitą ochotę zajebać jakiegoś szwaba.
Jesteście dumni, że ktoś inny dokonał coś za was, a sami nie ruszycie nawet dupy, by zmienić coś w tym kraju, jak politycy jebią was w dupsko każdego dnia.
Właśnie przez takie filmy pokazujące jacy to BYLIŚMY ,a NIE JESTEŚMY wszyscy tylko uważają, że siedząc na dupie im się należy. Może i pamięć o tym jest trochę ważna, ale bez przesady. To nie jest po to, by spuszczać się naszą historią zawsze, jak jest chujowo w kraju.
Kiedy w innych krajach rozmawiają o tym, co się teraz dzieje, to nasi gadają o tym, jak Hitler najechał na Polskę i jak to nasi rodacy się bronili, ale nikt już nie mówi o "Hitlerze w spódnicy" który teraz za pomocą Unii wjeżdża nam w dupsko bez wazeliny...
W sumie, nie wiem po co to piszę... zaraz się hejt posypie w moją stronę, dajcie mi maść na ból dupy, miałem ciężki dzień
Właśnie przez takie filmy pokazujące jacy to BYLIŚMY ,a NIE JESTEŚMY wszyscy tylko uważają, że siedząc na dupie im się należy. Może i pamięć o tym jest trochę ważna, ale bez przesady. To nie jest po to, by spuszczać się naszą historią zawsze, jak jest chujowo w kraju.
Kiedy w innych krajach rozmawiają o tym, co się teraz dzieje, to nasi gadają o tym, jak Hitler najechał na Polskę i jak to nasi rodacy się bronili, ale nikt już nie mówi o "Hitlerze w spódnicy" który teraz za pomocą Unii wjeżdża nam w dupsko bez wazeliny...
W sumie, nie wiem po co to piszę... zaraz się hejt posypie w moją stronę, dajcie mi maść na ból dupy, miałem ciężki dzień
Masz racje chłopie ale nie zgodzę się tylko z tą Unią Masz piwko od autora na uspokojenie
Dzięki.
Chuj w dupę LO
Czołem Wielkiej Polsce!!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów