Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka mała ankieta: blondi czy brunetka? Ja jestem za brunetką ;D
Brunetki-blondynki 1:0
A może obie bo to opłacone dziwki??
Jak nie ma gołej dupy ani cycków to jest striptiz a jak normalnie, do rosołu to striptease??
Dokładnie tak jak mówisz, dodam jeszcze, że striptiz uprawiają striptizerki, a striptease- stripteaserki
no faktycznie wesele a nie tumany przyjecie urodzinowe... Jesteście bystrzy jak woda w klozecie w 1:43 w dogu siedza rozumiem vipy z welonami?
Nie chce mi się kopiować mojego komentarza z pierwszej strony. Tam już padła odpowiedź czy jest to przyjęcie urodzinowe, czy wesele.
Ps: metafora- 'jesteście bystrzy jak woda w klozecie' opisuje doskonale kto jest tumanem
Nie chce mi się kopiować mojego komentarza z pierwszej strony. Tam już padła odpowiedź czy jest to przyjęcie urodzinowe, czy wesele.
Ps: metafora- 'jesteście bystrzy jak woda w klozecie' opisuje doskonale kto jest tumanem
ee to jaki byłtytuł nic nie znaczy, bo sobie możesz dać tytuł jaki się podoba. On ma rację, w podanym przez niego czasie siedzi w rogu babka ubrana jak panna młoda, to wesele.
chcesz być fajny ale nie bardz oci to wychodzi. Przeczytaj sam to co napisałeś i przemyśl to jeszcze raz albo zawołaj tate bądź mame może oni to zrozumieją lepiej od ciebie. Piszesz ze to urodziny bo taki był tytuł a ja chce ci wbic do tego łba ze to wesele bo wyraźnie widac na filmiku. jak widać czytania ze zrozumieniem tego ci rodzice pozałowali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów