Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że posiliłeś się wiki bo byś nic nie wiedział, tak samo jak tego że Textary to były może w trójce E30 a w E39 to w ogromnej większości były ATE, skoro już o tym mowa. Aczkolwiek nie wiem o huj Ci chodzi, napisz jeszcze jak wyglądał tłumik od środka w M5
Dobra - koniec
Byleby tylko cos napisac i nie wazne, ze to kolejna bzdura... Jak to juz napisal Aex, powinno sie wprowadzic obowiazek skanowania dowodu osobistego przy rejestracji...
Fakt, wzór felg mnie zmylił ku E46, jednak nie czuję skruchy z tego powodu.
Oczywiscie felgi stosowane tylko w E39 M5... Nie wiem jak "znafce" "zmylilo ku E46"...
Mógłbym ciągnąć pleplaninę... Ale nie z takim [no comment] jak Ty i nie tutaj, bo to nieodpowiednie miejsce.
Pokaż dowód na to że tylko textary były montowane w e39.
A felgi, wielu je zaadaptowało do e46. Zresztą, wypierdalaj, i tak jesteś nikim.
niepozdro
Dziecinada.
To, ze dostawca tarcz do M5 e39 zawsze, niezmiennie byl Textar, mozna spokojnie sprawdzic w BMW ETK (program ktorego uzywa ASO, mozna sciagnac z torrenta).
Pozostale modele mialy tacze Zimmerman.
Z "adopcja" felg z e39 do e46; n/c...
Mógłbym ciągnąć pleplaninę... Ale nie z takim [no comment] jak Ty i nie tutaj, bo to nieodpowiednie miejsce.
Jak widzisz, dlugo bys "nie pociagnal". Dobrze, ze to zrozumiales, ze na ten temat ze mna nie podyskutujesz - za malo wiesz. Troszke dzis wiedzy lyknales, powinienes byc uradowany i ladnie podziekowac.
Jak mają małe wacki, to jedyne co im pozostaje, to związać swoje marne życie z BMW sadistic.pl/images/smiles/icon_mrgreen.gif
Kurwa, ale mi isę emot wstawił;/
Jak widzisz, dlugo bys "nie pociagnal". Dobrze, ze to zrozumiales, ze na ten temat ze mna nie podyskutujesz - za malo wiesz. Troszke dzis wiedzy lyknales, powinienes byc uradowany i ladnie podziekowac.
Ta... Jak się człowiek raz pomyli to od razu trzeba go zdeptać... Mechanikiem nie jestem i tyle wiedzy ile mam, mi wystarcza Szkoda, że tak się dyskusja brzydko potoczyła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów