Opis zajebany z polsatsport.pl/wiadomosc/2020-11-28/fen-31-makabryczna-kontuzja-w-walc...
Opis zajebany z polsatsport.pl/wiadomosc/2020-11-28/fen-31-makabryczna-kontuzja-w-walc...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chuj nas interesuje twoje pierdolenie :p
Chi Cie interesuje bo samemu jesteś pajacem wrzucającym pismo obrazkowe na tik toku czy innych gówno wartych portalach.
mow za siebie chyba ze piszesz z psychiatryka w imieniu kolegow niedorozwojow jak ty
swampman napisał/a:
najpierw do pato programu. zarabiaja kase na glupocie i chlaniu, wydaja ja na poprawe urody niezaleznie od plci, wchodza na ring zeby sie poprzytulac a patusy placa za widowisko.
ile mozna tych gowno walk ogladac?
jak mozna tak gowniany sport jak sztuki walki zjebac bardziej?
robiac takie gale jak fame mma, fen, sren i inne...
juz wole ogladac skoki... mimo ze zmienia sie tylko wiatr, odleglosci i kolory kombinezonu
No ale kurwa ma racje. Tu akurat jest jakaś akcja i efekt ale większość walk kończy się jak tylko jeden uklęknie bo nie pozwoli sobie pięknej buzi z Instagrama obić. Ogólnie to jakby się familiadę oglądało, kto pierwszy klepnie.
najpierw do pato programu. zarabiaja kase na glupocie i chlaniu, wydaja ja na poprawe urody niezaleznie od plci, wchodza na ring zeby sie poprzytulac a patusy placa za widowisko.
ile mozna tych gowno walk ogladac?
jak mozna tak gowniany sport jak sztuki walki zjebac bardziej?
robiac takie gale jak fame mma, fen, sren i inne...
juz wole ogladac skoki... mimo ze zmienia sie tylko wiatr, odleglosci i kolory kombinezonu
Za bardzo się chłopak bawisz w rozterki.
Popatrz na to z perspektywy prawa popytu i podaży.
Ja założycieli fame mma np. podziwiam za pomysł bo trafili w zajebistą niszę w branży przede wszystkim medialnej i byle gówniarze się poustawiały lepiej niż niejeden dyrektor dużej firmy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów