📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska to wcale nie jest zacofany kraj, to kraj, który po prostu jest cały czas taki sam:D, żebyśmy się przypadkiem nie pogubili w nowej rzeczywistości:D
Cytat:
Co za koleś, swoją firme możesz założyć przez neta.I nie była to wysyłka poleconego, tylko pozwolenia na budowe itd.
Tak, jak masz EPUAP założony, który musisz potwierdzić idąc do urzęduz dokumentami. U mnie to trwało w sumie 3 dni, bo "system miał problemy z potwierdzeniem" a "informatyk" był na urlopie.
Pozwolenie na budowę załatwiłeś w 30 minut? Chyba od babci na budowę baby z piasku - bo w urzędzie to planista, geodeta, plastyk...
Bo ludzie ci sami co 50 lat temu.
jak mnie wkurwiają tacy ludzie którzy pomimo tego, że nic nie tracą na tym jak komuś pomogą to i tak wolą temu komuś sprawiać problemy kurwa !
Brak pracy, brak środków do życia, brak prawidłowej opieki medycznej. O wszystko musisz walczyć jak na wojnie jebany kraj cymbałów, którzy potrafią pierdolić w sejmie. Gdyby w życiu tak pierdolili jak tam to mielibyśmy dodatni przyrost naturalny i bandę skończonych debili, potomków idiotów, którzy jeszcze bardziej by pierdolili. Na sam koniec skończymy jak króliki będziemy się rozmnażać, pierdolić ile wlezie, aż w końcu jakiś gatunek którego rozwój umysłowy nie zatrzymał się jak w przypadku naszej populacji wpierdoli nas w pasztecie i nie będzie to pasztet zajęczy. Na chuj ludziom lek na raka, dlaczego go nie ma pokazuje się ludzi w tivi którzy płaczą, że leku nie ma. System chce aby tych leków nie było, po pierwsze oszczędność, po drugie eliminują słabe sztuki z populacji, nie wojna to tak się wyniszczy ludzi. Rządzi nami banda kretynów, która jakby dostawała średnią krajową nie potrafiłaby się utrzymać i oni mają rządzić. Z 10k w portfelu każdy jest mądry ciekawe co zrobi jak będzie miał 1500.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów