18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
Urzędnicza wolność wypowiedzi. Znalezione na internecie.

Panie TUSSK czy to PRAWDA:Kasia Tusk, córka jaśnie nam panujacego Donalda Tuska wnuka wermachtowca w zeszłym miesiącu dnia 18/02/2013 kupiła za gotówkę 5-cio pokojowe mieszkanie na Saskiej Kępie w Warszawie. Cena rynkowa mieszkania wynosi 1 milion 720 tysięcy złotych. Numer referencyjny zajmującego sie całą sprawą notariusza 01/2013KT. Skąd pochodzą tak znaczne środki w rękach tak młodej dziewczyny? Skąd tak dużo gotówki w rękach osoby prawie bezrobotnej Katarzyny Tusk? Wyżej wymieniona prowadzi jakiś tam mikroskopijny portal internetowy, i czy jest możliwe aby tak wysoka suma pieniędzy była zgromadzona w sposób legalny? Katarzyna T. pojawiła się w Warszawie u notariusza w poniedziałek dnia 18 lutego 2013 przyjeżdżając ze swojego mieszkania w centrum Gdańska nowym Mercedesem klasy S wartym PLN 344 000 kupionym za gotówkę (informacja z salonu Mercedesa). Znowu pojawia się pytanie, skąd Katarzyna T. posiadała tak znaczne środki w gotówce na zakup tak drogiego samochodu podczas gdy realne płace w Polsce są rzędu 1200PLN - 1500PLN. Przypomnijmy, że banki mają obowiązek informowania nadzoru bankowego o transakcjach w wyśokosci 10 tys. euro. Zmowa milczenia ma się dobrze, i można robić w Polsce pewne rzeczy, jeżeli ma się duże plecy. Czy są jakie powiązania pomiędzy upadająm Amber Gold, a córką premiera. Przypomnijcie sobie państwo jak to niedawno drugie z dzieci Donalda Tuska Michal Tusk plątał się w wyjasnieniach w sprawie domniemanego udziału w aferze związanej z Amber Gold. Skąd te pieniądze? WSZYSTKICH URZĘDNIKÓW PAŃSTWOWYCH INFORMUJEMY, ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.

Ciekawe co jeszcze mogliby wyciągnąć na światło dzienne urzędnicy....
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-27, 0:38
motoguru napisał/a:

Dobra, debilku wyjaśnię Ci to w miarę prosto:

debilek to Cię zrobił i wychował, to raz.
Dwa, jak ogólnie wiadomo, i rzekomo udowodniono, zamachu nie było, brzoza rosła od lat w tym samym miejscu, ot znalazła się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie. Trzy, Halicki z PO, który nakręcił aferę z wyłudzeniem, pierdoli jak potłuczony.
Zgłoś
vass 2013-03-27, 0:43
fiattt napisał/a:

a co kurwa, żyją, że twierdzisz że wyłudziła za śmierć?

Mało kumaty jesteś
Po pierwsze nie wzięła 12 baniek
Po drugie jak kolega Ci tłumaczy, jak był zamach, to nic się jej nie należy, więc siedzi teraz cicho
Tak działa pomówienie, kumasz ?
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-27, 0:51 1
vass napisał/a:

, jak był zamach, to nic się jej nie należy, więc siedzi teraz cicho

ale kurwa nie było zadnego zamachu, tylko katastrofa lotnicza w Smoleńsku, więc kasa się należy, kumasz? No chyba że był, więc niezwłocznie trzeba wypowiedzieć wojnę Rosji.
Zgłoś
joy8ko 2013-03-27, 11:14
ale co wy tu pierdolicie, że źródła sie nie zgadzają, że są niepewne
brzmi to jak gadanie tej dziennikarki do rutkowskiego 'pan w zły sposób udowodnił że mama madzi jest morderczynią, jak pan śmiał, przecież to kobieta i matka w dodatku! "
może i źródła 'nie są pewne' -ale gneralnie JEST tak jak te niepewne źródła mówią, więc ki chuj, o co chodzi ?

fakt jest taki, że z bloga nie miałaby ani meśka ani mieszkanka , i o to tu sie rozchodzi, a nie o numer ewidencyjny jej notariusza.

co do odszkodowania Marty K. - przeciez wszystkie POpraprańce stwierdziły, że był to wypadek, skoro wypadek -to odszkodowanie, to co sie kurwa teraz czepiacie tego odszkodowania ?
Zgłoś
lisu777 2013-03-27, 11:29
alez ty jesteś samobójca!
Zgłoś
rafic100 2013-03-27, 12:35
Chuj Cię to obchodzi
Zgłoś
herbalix 2013-03-27, 16:22
ja pierdolem ktoś sobie coś napisał, a wy łykacie to, jak pelikan ciepłe kluchy. w salonie mercedesa napewno mówią każdemu, kto kupił jaką furę, za ile i czy płacił gotówką. podobie z notariuszami. pierdolnijcie się w łeb.
Zgłoś
stud3nt 2013-03-27, 18:47 6
@temat:

BULLSHIT, na chłopski rozum. Nie cierpię Donalda 'chyżego ruja' Tuska, jego syna też (w mojej osobistej opinii - też jebany z niego kłamca), ale ten artykuł to gówno. Bardziej od Tusków nie cierpię, gdy ktoś uważa mnie za debila.

1) Szukałem w necie zdjęć. Znalazłem kupę zdjęć Kasi Tusk. Kasia w nowych ciuchach. Kasia ściska się z tatusiem. Kasia kłóci się z tatusiem. Kasia idzie do sklepu. Czego natomiast nie znalazłem? ŻADNEGO jebanego zdjęcia Kasi w merolu klasy S innym, niż RZĄDOWY, służbowy.
2) To samo z mieszkaniem. A przecież każdy jebany dziennikarzyna rzuciłby się na taki temat z wywalonym ozorem, a przynajmniej powstałoby kilkaset fotek.
3) Jeszcze o Mercedesie. Gdybyście zapytali kogokolwiek, gdziekolwiek - prawie NIKT (a już na pewno nikt forsiasty) nie kupuje Merola S z najtańszym silnikiem i w najuboższej wersji - bo tylko taki kosztuje 344 tysiące (dane ze strony producenta). Niemal każdy dokłada coś dla siebie, choćby to miała to być durna rozszerzona nawigacja czy temponat. Idę w zakład, że jakiś debil zobaczył Kasię Tusk w państwowym merolu (bo tatuś kazał odstawić do domu), pognał w te pędy do salonu i zapytał, ile takie coś kosztuje. No i mamy 344 tysiące.
4) 01/2013KT - co to kurwa w ogóle jest? NIGDZIE nie mogłem znaleźć żadnego numeru nawet najbardziej zapchlonego notariusza, a już na pewno nie uda się na tej podstawie uzyskać żadnej informacji - tajemnica zawodowa. Tak że można tu wpisać dowolny numer z dupy, to jest nieweryfikowalne;
5) Kasieńka kosi legalnie 18k miesięcznie minimum ze swojego bloga (reklamy), to nie jest żaden mikroskopijny portalik, a ona wcale nie jest 'prawie bezrobotna'.

Tyle mi przychodzi do głowy na szybko.
Zgłoś
peersil 2013-03-27, 23:36 1
Jeden był tam w komentarzach jakiś taki nie ogarnięty, więc dla niego i reszty nie kumatych: Lemingi to ci co łykają wszystko jak leci, bez rozróżniania prawdy od fałszu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów