Bo rum był chujowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dlatego z frajerami się nie pije, bo kurwy stosują frajerskie zagrywki. Jak się chłopak obudzi i zobaczy, że te gnidy wrzuciły ten filmik na internet, ba że go w ogóle nagrali, to powinien im porządnie wpierdolić.
A jak będzie się śmiał i cieszył mordę z nimi, to kurwa nie żal mi go, bo jest takim samy pajacem jak oni.
A jak będzie się śmiał i cieszył mordę z nimi, to kurwa nie żal mi go, bo jest takim samy pajacem jak oni.
No nie wiem...jaką pizdą trzeba być, żeby nie wiedzieć kiedy przestać pić? Ostatni raz zafajdałem się tak publicznie na czyjejś 18-tce...12 lat temu. Od tamtej pory jak już muszę puścić pawia tylko po powrocie do domu, kulturalnie w kiblu. Jak się z siebie idiotę robi, to potem nie ma się co dziwić, że ktoś to nagra i wrzuci w internet.
hahaha jakie skurwysyny zamiast go obudzić zmienić posciel to jeszcze to nagrywaja...
żartuje, piwo!
żartuje, piwo!
Nagrywała ciota, która nigdy nie pije.
Kto nigdy nie rzygał po dobrym zapijaniu niech pierwszy rzuci kamień.
Kto nigdy nie rzygał po dobrym zapijaniu niech pierwszy rzuci kamień.
juby0001 napisał/a:
jaką trzeba być pizdą żeby takie filmiki wstawiać ... kurwa szkoda chłopa bo pije z kurwami.
a jaką trzeba być pizdą, żeby zachlać pysk do nieprzytomności i rzygać pod siebie?...
Bo kozak musi pokazać ile potrafi wypić...
jakim trzeba być chujem żeby wklejać w necie filmy o upitej koleżance, wiedząc, że koleżanka będzie nazwana kurwą, tylko dlatego ze się upiła a nalewał jej ulubiony kumpel, późniejszy operator kamery, wiecie o jakiej stronie pisze,
poloo89 napisał/a:
a jaką trzeba być pizdą, żeby zachlać pysk do nieprzytomności i rzygać pod siebie?...
Bo kozak musi pokazać ile potrafi wypić...
Każdy kto spędził wesołe lata młodości na melanżu wie, że porzygać się można z wielu niezależnych od siebie przyczyn ,raz wypijesz 3 piwa i czujesz, że się przyjęło, a czasem jebniesz 0,7 gorzały i ogarniasz. Bekę skręcić i nagrać - spoko, sam nie raz byłem udekorowany jakimiś garnkami na głowie czy z hitlerowskim wąsem dorobionym flamajstrem, nawet jeśli ktoś nagrał filmik albo zrobił zdjęcia to takie rzeczy rozchodziły się po znajomych i nigdzie dalej. Czyste pedalstwo ze strony koleżanek nieboszczyka.
wyrwiszmat88 napisał/a:
Każdy kto spędził wesołe lata młodości na melanżu wie, że porzygać się można z wielu niezależnych od siebie przyczyn ,raz wypijesz 3 piwa i czujesz, że się przyjęło, a czasem jebniesz 0,7 gorzały i ogarniasz. Bekę skręcić i nagrać - spoko, sam nie raz byłem udekorowany jakimiś garnkami na głowie czy z hitlerowskim wąsem dorobionym flamajstrem, nawet jeśli ktoś nagrał filmik albo zrobił zdjęcia to takie rzeczy rozchodziły się po znajomych i nigdzie dalej. Czyste pedalstwo ze strony koleżanek nieboszczyka.
dobra, ok... a powiedz kto oprócz jego znajomych rozpozna ten zarzygany ryj ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów