18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~tedwaha 2012-01-21, 19:11 1
policzy ktoś bo mi sie nie chce
Zgłoś
T................o 2012-01-21, 19:12
sadystycznie bolesny to drogi woloszański
Zgłoś
rockface123 2012-01-21, 19:17
jeremyirony napisał/a:

Chuja wiesz w nogach spisz.
Nic nie mozemy zrobic? O Samochodzie opancerzonym Dzik pewnie nie slyszales? O Turze, Turze 2, Świstaku, Rysiu i Żubrze pewnie tez nie. A to tylko od jednej firmy. Bron tez mamy swoja. Fakt, niektore sa inspirowane bronia zagraniczna, ale wiekszosc to POLSKA konstrukcja. Beryl, Grom (chodzi mi o wyrzutnie rakietowa, nie o jednostke), MAG, RGP-40, PM-84, PMM, PKW BOR, PWKW TOR i w chuj innego sprzetu. Podsumowujac: NIE PIERDOL, pajacu.

i pewnie myślisz że nasz polski sprzęt rozpierdoli w drzazgi sprzęt amerykaninów??? ,,pajacu" ? jak tak to spoko ale prawda jest taka że jesteśmy 100 lat za arabami i murzynami

pogódź się z tym a nie pajacuj a jak masz inne zdanie jak tak kochasz ten kraj to w imie polski strzel sobie w łeb
Zgłoś
sosik 2012-01-21, 19:22 7
sadystycznie bolesny napisał/a:

Ani jednego czołgu nie widziałem na tym filmiku. Same LAV i mobilne wyrzutnie rakiet.

A ja tam żadnego Lava nie widziałem :[ Jak już to Bradleye...
Bradley

LAV

Jest różnica
Zgłoś
imperatoro 2012-01-21, 19:24 1
@rockface123

Sam pierdolisz. Polskie haubicoarmaty samobieżne typu "Krab" są jednymi z najnowocześniejszych i najlepszych na świecie.

pl.wikipedia.org/wiki/AHS_Krab
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-01-21, 19:52 8
rockface123 napisał/a:

i pewnie myślisz że nasz polski sprzęt rozpierdoli w drzazgi sprzęt amerykaninów??? ,,pajacu" ? jak tak to spoko ale prawda jest taka że jesteśmy 100 lat za arabami i murzynami

pogódź się z tym a nie pajacuj a jak masz inne zdanie jak tak kochasz ten kraj to w imie polski strzel sobie w łeb

Amerykaninów? Kurwa, brawo.
Mysle, ze na naszym terenie, w naszych miastach owi 'amerykaninowie' mieliby spory problem, zeby nam dojebac.
A z milosci do tego kraju strzelilbym w leb, tylko, ze takiego nieudacznika jak ty. A co tam. Saperka bym ci ten pustak rozjebal.
A skoro tak ci w tym kraju zle, to droga wolna.

I pisze sie "w imie Polski", tepy chuju. Z duzej litery.

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
slide91 2012-01-21, 20:36
@sosik
dokładnie nie ma tam żadnego LAV... same gąsienice i wyrzutnie
Zgłoś
kjan77 2012-01-21, 20:58

i mobilne wyrzutnie rakiet.

Jakie mobilne wyrzutnie? Może na jakimś innym filmiku?
Zgłoś
MrokoxD 2012-01-21, 20:59
imperatoro napisał/a:

@rockface123

Sam pierdolisz. Polskie haubicoarmaty samobieżne typu "Krab" są jednymi z najnowocześniejszych i najlepszych na świecie.

pl.wikipedia.org/wiki/AHS_Krab

Najlepsze i najnowocześniejsze? Podwozie od PT-91/T-72, wieża i działo od AS-90. Żadnego testu bojowego, to jak pierdolenie o tym, że Leopard 2A6 jest najlepszy... ale w napierdalaniu na poligonie.
Zgłoś
bluska 2012-01-21, 21:17 2

Ani jednego czołgu nie widziałem na tym filmiku. Same LAV i mobilne wyrzutnie rakiet.

Widzę że ogar z ciebie jak chuj a wiedza to tylko z battlefielda. Otóż to nie ma tam ani jednego LAV ponieważ LAV ma normalne opony i wygląda tak

To co tam jedzie to m2 Bradley PAJACU
Zgłoś
adie 2012-01-21, 22:22
BongMan napisał/a:

Wikipedia mówi:

Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że to co widzimy w 02:04 można nazwać czołgiem...

Biorąc dosłownie tą definicję z Wikipedii to nic oprócz pierwszych modeli z I wojny się nie kwalifikuje bo umożliwia prowadzenie ognia na boki .

Na szczęście wersję angielską napisali już poprawnie:
Wikipedia EN napisał/a:

A tank is a tracked, armoured fighting vehicle designed for front-line combat which combines operational mobility, tactical offensive, and defensive capabilities. Firepower is normally provided by a large-calibre main gun in a rotating turret and secondary machine guns

Zgłoś
d................9 2012-01-21, 23:20
kurwa policzy to ktoś w kolńcu?!
Zgłoś
quarenas 2012-01-22, 0:01
ok. 110 sztuk +/- 3
Zgłoś
Gary Muwaut 2012-01-22, 0:04

Jak autor posta pisze że czołgi to znaczy, że są to czołgi, a nie się kurwa wymądrzasz..
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-01-22, 1:07
W Polsce żeby taki składzik uciągnąc to 7 lokomotyw było by potrzebne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem