📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane lewackie ścierwo... Czy historia nie nauczyła tych skośnookich pipichujków, że USA się nie patyczkuje i sra atomem na prawo i lewo? może trzeba Kimowi pokazać filmik z Nagassaki (podobno w Korei Północnej mają oddzielny internet).
Jedną ze strategii propagandy jest ośmieszanie przeciwnika. Tyczy się to zarówno jUeSAj vs Korea Północna czy choćby na rodzimym podwórku PO vs PIS.
Tak naprawdę gówno wiemy o życiu w Korei Północnej. Karmią nas informacjami jak to tam jest źle, jak to ludzie gówna z pod siebie pożerają, ewentualnie dzieci. W Korei karmią propagandą ludzi wizjami rodem z "Ucieczki z Nowego Jorku" o zachodnim społeczeństwie. Prawda jak zwykle leży po środku. Przestałem łykać te rewelacje naszych mediów o KRLD jak pokazywali jakiś czas temu zdjęcia satelitarne nowych ogromnych obozów koncentracyjnych na terenie Korei, które ze swą zajebistą rozdzielczością wyglądały jak zdjęcia obszaru całej aglomeracji górnośląskiej.
Po za tym żeby było ciekawiej to po śmierci Kim Dzong Ila można było zaobserwować lekką panikę wśród zachodnich państewek, które o tym wydarzeniu dowiedziały się... z koreańskiej państwowej telewizji.
Tyle w temacie wiedzy i podśmiechujków z Korei Północnej.
Ja bym raczej powiedział, że ultra prawicowe i nacjonalistyczne.
Tak naprawdę gówno wiemy o życiu w Korei Północnej. Karmią nas informacjami jak to tam jest źle, jak to ludzie gówna z pod siebie pożerają, ewentualnie dzieci. W Korei karmią propagandą ludzi wizjami rodem z "Ucieczki z Nowego Jorku" o zachodnim społeczeństwie. Prawda jak zwykle leży po środku. Przestałem łykać te rewelacje naszych mediów o KRLD jak pokazywali jakiś czas temu zdjęcia satelitarne nowych ogromnych obozów koncentracyjnych na terenie Korei, które ze swą zajebistą rozdzielczością wyglądały jak zdjęcia obszaru całej aglomeracji górnośląskiej.
Po za tym żeby było ciekawiej to po śmierci Kim Dzong Ila można było zaobserwować lekką panikę wśród zachodnich państewek, które o tym wydarzeniu dowiedziały się... z koreańskiej państwowej telewizji.
Tyle w temacie wiedzy i podśmiechujków z Korei Północnej.
bob26 napisał/a:
Jebane lewackie ścierwo...
las84500 napisał/a:
Że kurwa co ty pierdolisz ? Korea Płn jest państwem komunistycznym czyli lewackim gównem..........
jakie debile co oni kurwa maja wspolnego z prawica ja pierdole debileeee juz wam lewaki wyprało wasze i tak juz od samego bycia lewakiem zlansowane mózgi
Dobrze drogie dzieciaczki. Macie tu postulaty lewicowe. Dopasujcie je w większej części do obrazu Korei znanego większości motłochu.
* promowanie idei równości i sprawiedliwości społecznej
* ograniczenie kapitalizmu i wyzysku
* wolność obywatelska, ograniczona jedynie wolnością innych obywateli
* liberalizm społeczny i obyczajowy
* szacunek dla praw mniejszości
* walka z dyskryminacją jakichkolwiek grup społecznych
* poparcie dla praw socjalnych
* poparcie dla państwowego lub społecznego systemu edukacji i opieki zdrowotnej
* poparcie dla podwyższenia płacy minimalnej i skrócenia godzinnego tygodnia pracy
* postulat zlikwidowania zjawiska bezdomności i bezrobocia
* niechęć wobec politycznej aktywności kościoła (normatywny antyklerykalny postulat "rozdziału" państwo/kościół)
* sprzeciw wobec fanatyzmu religijnego oraz promowanie ateizmu lub teologii wyzwolenia
* ekologia i walka o prawa zwierząt
* antyfaszyzm
* internacjonalizm i pacyfizm
* promowanie alterglobalizmu i zrównoważonego rozwoju
* federalizm oraz poparcie dla demokracji bezpośredniej i ekonomii uczestniczącej
* patriotyzm internacjonalistyczny lub kosmopolityzm
Z lewicą to ma na pewno wspólne korzenie z okolic 1953 roku. No chyba, że chcecie to porównać do poglądów naszej miłościwie nam panującej partii.
No i są jeszcze założenia ideologi dżucze.
Natomiast zgodzę się, że ciężko nazwać prawicowym koreański system ekonomiczny.
Od debili to możesz sobie wyzywać swojego domniemanego dziadka co go do wermachtu nie chcieli.
* promowanie idei równości i sprawiedliwości społecznej
* ograniczenie kapitalizmu i wyzysku
* wolność obywatelska, ograniczona jedynie wolnością innych obywateli
* liberalizm społeczny i obyczajowy
* szacunek dla praw mniejszości
* walka z dyskryminacją jakichkolwiek grup społecznych
* poparcie dla praw socjalnych
* poparcie dla państwowego lub społecznego systemu edukacji i opieki zdrowotnej
* poparcie dla podwyższenia płacy minimalnej i skrócenia godzinnego tygodnia pracy
* postulat zlikwidowania zjawiska bezdomności i bezrobocia
* niechęć wobec politycznej aktywności kościoła (normatywny antyklerykalny postulat "rozdziału" państwo/kościół)
* sprzeciw wobec fanatyzmu religijnego oraz promowanie ateizmu lub teologii wyzwolenia
* ekologia i walka o prawa zwierząt
* antyfaszyzm
* internacjonalizm i pacyfizm
* promowanie alterglobalizmu i zrównoważonego rozwoju
* federalizm oraz poparcie dla demokracji bezpośredniej i ekonomii uczestniczącej
* patriotyzm internacjonalistyczny lub kosmopolityzm
Z lewicą to ma na pewno wspólne korzenie z okolic 1953 roku. No chyba, że chcecie to porównać do poglądów naszej miłościwie nam panującej partii.
No i są jeszcze założenia ideologi dżucze.
Natomiast zgodzę się, że ciężko nazwać prawicowym koreański system ekonomiczny.
kaktuz napisał/a:
jakie debile co oni kurwa maja wspolnego z prawica ja pierdole debileeee juz wam lewaki wyprało wasze i tak juz od samego bycia lewakiem zlansowane mózgi
Od debili to możesz sobie wyzywać swojego domniemanego dziadka co go do wermachtu nie chcieli.
ustrój korei płn prędzej nazwałbym dziedzicznym totalitaryzmem z elementami stalinizmu... a prawda jest taka że te ryżojady dobrze cisną usrael... chociaż jeden kraj nie dość że nie wchodzi im w dupe to jeszcze potrafi im odszczekać i za to dla nich pełen szacunek...
bartosznowak997 napisał/a:
a prawda jest taka że te ryżojady dobrze cisną usrael... chociaż jeden kraj nie dość że nie wchodzi im w dupe to jeszcze potrafi im odszczekać i za to dla nich pełen szacunek...
Święte słowa. Parę ciekawostek dotyczących obecnego nakręcania agresji na Koreę Północną:
- Korea Północna nie uznała Izraela za kraj i głośno potępia traktowanie wygnanych Palestyńczyków.
- Wspomaga zaawansowaną technologią wojskową kraje arabskie, które są na liście wrogów Izraela
- W 2007 Izraelskie lotnictwo zbombardowało syryjskie laboratorium wojskowe zabijając 10 koreańskich naukowców
- Są doniesienia o tym, że Korea Północna zaopatrzyła niektóre kraje arabskie w broń jądrową
- Zatopienie torpedą południowo koreańskiego statku w 2010 roku, co o mało nie wywołało konfliktu wojennego pomiędzy obiema Koreami, było operacją fałszywej flagi Izraela, który posiada niemieckie super-nowoczesne łodzie podwodne. Południowo koreańskie śledztwo wykazało, że torpeda była właśnie produkcji niemieckiej!
- Syjonistyczny Hollywood promuje wojnę z Północną Koreą już od kilku lat. Np. film „Czerwony Świt”, który zrealizowano w 2010, a wypuszczono w 2012, opisuje totalnie absurdalną inwazję Korei Północnej na USA.
Więcej w artykule:
www.monitor-polski.pl/to-jest-wojna-izraela-z-korea-polnocna/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów