Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak kiedyś zachorujesz to się dowiesz co to jest polska służba zdrowia.
Tak z Ameryki przyjeżdżają się do nas leczyć. Chyba przedawkowakes gadzinowki rezimowe.
No w UK są jeszcze gorsi ale to wyjątek ale to że w jednym kraju jest chujowiej niż u nas to nie znaczy że u nas ma być chujowo, z resztą, gdzie nasi lekarze najczęściej spieprzają pracować i zarażać swoich konfratrów bylejakością?
Poza tym w większości krajów Europejskich, medycyna jest na co najmniej przyzwoitym poziomie i dużo lepszym niż w Polsce.
No za wyjątkiem demoludów i innych tego typu tworów.
Naucz się jeden z drugim czytać ze zrozumieniem, proszę. Napisałem o NAUKACH MEDYCYNY, nie o działaniu SYSTEMU " służby zdrowia " gdybyście mieli trochę wiedzy, wiedzielibyście, że już nie używa się tego terminu. Mówicie, że chujowo Was leczą. Napisaliśmy wyżej, że nie jest to wina lekarzy a spierdolonego systemu kolejek i całej biurokracji. Lekarze mają wiedzę i kształcą się całe życie, bo w Polsce mamy WYSOKI POZIOM NAUK MEDYCZNYCH.
Tak z Ameryki przyjeżdżają się do nas leczyć. Chyba przedawkowakes gadzinowki rezimowe.
Nie napisałem nic takiego. W Europie jesteśmy najlepsi w leczeniu OZW, najlepiej wytłumaczę. OSTRYCH ZESPOŁÓW WIEŃCOWYCH, CHORÓB NIEDOKRWIENNYCH SERCA.
I jesteśmy drudzy, za Amerykanami w ogólnej medycynie leczenia zespołów niedokrwiennych serca.
Życzę na nowy rok więcej chęci do zrozumienia co się czyta, zdrowia i szczęścia.
Naucz się jeden z drugim czytać ze zrozumieniem, proszę. Napisałem o NAUKACH MEDYCYNY, nie o działaniu SYSTEMU " służby zdrowia " gdybyście mieli trochę wiedzy, wiedzielibyście, że już nie używa się tego terminu. Mówicie, że chujowo Was leczą. Napisaliśmy wyżej, że nie jest to wina lekarzy a spierdolonego systemu kolejek i całej biurokracji. Lekarze mają wiedzę i kształcą się całe życie, bo w Polsce mamy WYSOKI POZIOM NAUK MEDYCZNYCH.
Nie napisałem nic takiego. W Europie jesteśmy najlepsi w leczeniu OZW, najlepiej wytłumaczę. OSTRYCH ZESPOŁÓW WIEŃCOWYCH, CHORÓB NIEDOKRWIENNYCH SERCA.
I jesteśmy drudzy, za Amerykanami w ogólnej medycynie leczenia zespołów niedokrwiennych serca.
Życzę na nowy rok więcej chęci do zrozumienia co się czyta, zdrowia i szczęścia.
Wiewiór Ci już napisał, jak kiedyś zachorujesz to zmienisz zdanie, no chyba że wy lekarze inaczej traktujecie pacjentów na NFZ, inaczej prywatnie a swoich kolegów jeszcze inaczej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów