Kochana mamusia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kochana mamusia
Ty Suko !!!
Kocham Cię mamo !!!
Kocham Cię mamo !!!
-Jest to urywek programu z ukraińskiej telewizji (możliwe że "Perszyj kanal")
-Akcja dzieje się we wschodniej Ukrainie, bo dzieciak i matka mówią "po rusku"
BTW: Kacapy to Rosjanie, Chochoły to Ukraińcy (czyli pajace zamieszczeni wyżej), a Polacy w tej nomenklaturze będą Liachami U MAD?
PS: Ciekawostka, bo człowiek uczy się całe życie: Język ukraiński jest uważany za najbardziej melodyczny i miękki język świata (chuj ci w dupie włoski języku). To oznacza, że wytrawna poezja czytana w tym języku będzie istnym miodem dla uszu
To oznacza że:
-Jest to urywek programu z ukraińskiej telewizji (możliwe że "Perszyj kanal")
-Akcja dzieje się we wschodniej Ukrainie, bo dzieciak i matka mówią "po rusku"
BTW: Kacapy to Rosjanie, Chochoły to Ukraińcy (czyli pajace zamieszczeni wyżej), a Polacy w tej nomenklaturze będą Liachami U MAD?
PS: Ciekawostka, bo człowiek uczy się całe życie: Język ukraiński jest uważany za najbardziej melodyczny i miękki język świata (chuj ci w dupie włoski języku). To oznacza, że wytrawna poezja czytana w tym języku będzie istnym miodem dla uszu
Tutaj detektyw Ruktowski. Napisy są źle przetłumaczone. Fake. Pozdrawiam
Bando oszołomów, to Ukraina, a nie Rosja. Ignoranci!
Czemu jeszcze nikt się nie przypierdolił, że zrobiłem literówkę w tytule?
fake prawdziwy tibianin by zatlukl mamtke kszesłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów